Kan jag ladda Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 och S8+ har en USB-C-port som kräver en USB-C-kontakt.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern.

Observera att olika laddare kan ha olika strömstyrka och att fel laddare kan skada enheten eller göra att den laddas långsammare. Vi rekommenderar att du använder en officiell Samsung-laddare, helst den som levererades med din enhet.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern

Försök inte stoppa in Micro USB-kabeln i enhetens USB-C-port utan adapter. Det kan skada enheten och kabeln.