Kan jag ladda Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 och S8+ har en USB-C-port som kräver en USB-C-kontakt.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern.

Observera att olika laddare kan ha olika strömstyrka och att fel laddare kan skada enheten eller göra att den laddas långsammare. Vi rekommenderar att du använder en officiell Samsung-laddare, helst den som levererades med din enhet.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern

Försök inte stoppa in Micro USB-kabeln i enhetens USB-C-port utan adapter. Det kan skada enheten och kabeln.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support