Kan jag ladda Samsung Galaxy S8 eller S8+ med en Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 och S8+ har en USB-C-port som kräver en USB-C-kontakt.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern.

Observera att olika laddare kan ha olika strömstyrka och att fel laddare kan skada enheten eller göra att den laddas långsammare. Vi rekommenderar att du använder en officiell Samsung-laddare, helst den som levererades med din enhet.

Du kan dock använda en Micro USB-kabel för att ladda din S8 genom att ansluta Micro USB-kabeln till Micro USB-adaptern

Försök inte stoppa in Micro USB-kabeln i enhetens USB-C-port utan adapter. Det kan skada enheten och kabeln.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info