Njut av en klar och mjuk skärm på din Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra med dynamiska alternativ för uppdateringsfrekvens

Skärmen hos Galaxy S20 Dynamic AMOLED 2X har en uppdateringsfrekvens som kan ge dig klarare och mjukare skärm i alla appar, speciellt när du spelar spel eller spelar upp video på din enhet. Medan de tidigare Galaxy-enheterna hade en uppdateringsfrekvens på 60 Hz, kan S20-serien nå upp till 120 Hz.

Jämför uppdateringsfrekvens

Uppdateringsfrekvens, som även benämns med Hz (Hertz), är antalet gånger som skärmen kan uppdatera bilden under 1 sekund. De flesta mobiltelefoner använder 60 Hz, vilket betyder att det sker 60 uppdateringar under 1 sekund i din läsare.

Med fler Hz (högre uppdateringsfrekvens) blir det mindre fördröjning och ryckighet i bilden, och snabbare skärmrespons. Utöver det kommer filmer och videor med mycket rörelse att se mer realistiska ut.

två bilder som jämför uppdateringsfrekvens

Förbättrad dynamisk uppdateringsfrekvens på din Galaxy S20 AMOLED 2X

Denna bildkvalitet har tidigare använts på spelskärmar med hög prestanda, men används nu i Galaxy S20-serien. Du kan nu ändra visningen från 60 Hz till 120 Hz. Denna ändring låter dig uppleva mer realistiska animationer och även njuta av spel.

Så ändrar du dynamisk uppdateringsfrekvens på din Galaxy S20

Steg 1. Gå till Inställningar och tryck lätt på menyn Skärm.

Steg 2. Tryck lätt på Rörelseutjämning i menyn. Tryck lätt på Hög uppdateringstakt.

bild av Galaxy S20 då uppdateringstakt anges

Obs:

• 120 Hz uppdateringsfrekvens stöds inte vid upplösningen WQHD+. Om du byter till den upplösningen kommer uppdateringsfrekvensen att sjunka till 60 Hz.
  • Du får längre batteritid vid 60 Hz.