Problem med närhetssensor under samtal

Vi på Samsung är medvetna om att funktionen med närhetssensorn har påverkat en del Galaxy S10-enheter. Problemet med närhetssensorn har åtgärdats genom en ny programuppdatering. Denna programversion släpps för alla länder.

Observera: Utgivningsdatum för den nya programvaran kan skilja sig åt beroende på land och leverantör.

Vi rekommenderar att du regelbundet använder Smart Switch PC eller FOTA för att kontrollera om det finns nya programuppdateringar för din enhet. Lär dig hur du kontrollerar om det finns programuppdateringar för din Galaxy smartphone.