Sök efter Virus med programmet Smart Manager som återfinns i bla Galaxy S6

Tryck "Program".

Tryck "Program"

Tryck "Smart Manager".

Tryck "Smart Manager"

Tryck på "Enhetssäkerhet".

Tryck på "Enhetssäkerhet"

Denna funktion söker igenom din enhet efter virus/malware och blockerar phishing attacker samt skadliga webbsidor.

Tryck på "Sök igenom enheten".

Tryck på "Sök igenom enheten"

Enheten börjar skanna efter hot.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager.

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager

Slutligen, om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla".

Om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla"

Notera: Detta kommer inte ta bort filer såsom Bilder/Musik eller Videos etc – men kommer att rensa och frigöra Cashe minne som används av enheten för att hjälpa till med uppgifter i program och appar etc.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.