Sök efter Virus med programmet Smart Manager som återfinns i bla Galaxy S6

Tryck "Program".

Tryck "Program"

Tryck "Smart Manager".

Tryck "Smart Manager"

Tryck på "Enhetssäkerhet".

Tryck på "Enhetssäkerhet"

Denna funktion söker igenom din enhet efter virus/malware och blockerar phishing attacker samt skadliga webbsidor.

Tryck på "Sök igenom enheten".

Tryck på "Sök igenom enheten"

Enheten börjar skanna efter hot.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager.

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager

Slutligen, om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla".

Om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla"

Notera: Detta kommer inte ta bort filer såsom Bilder/Musik eller Videos etc – men kommer att rensa och frigöra Cashe minne som används av enheten för att hjälpa till med uppgifter i program och appar etc.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar