Sök efter Virus med programmet Smart Manager som återfinns i bla Galaxy S6

Tryck "Program".

Tryck "Program"

Tryck "Smart Manager".

Tryck "Smart Manager"

Tryck på "Enhetssäkerhet".

Tryck på "Enhetssäkerhet"

Denna funktion söker igenom din enhet efter virus/malware och blockerar phishing attacker samt skadliga webbsidor.

Tryck på "Sök igenom enheten".

Tryck på "Sök igenom enheten"

Enheten börjar skanna efter hot.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status.

Den primära skärmen på Device Security kommer visa en liten summering av enhetens status

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager.

Tryck på pilen uppe till vänster för att gå tillbaka till första menyn i Smart Manager

Slutligen, om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla".

Om du vill optimera din enhet för ytterligare förbättring i prestanda tryck "Rensa alla"

Notera: Detta kommer inte ta bort filer såsom Bilder/Musik eller Videos etc – men kommer att rensa och frigöra Cashe minne som används av enheten för att hjälpa till med uppgifter i program och appar etc.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00