Lidhni Galaxy tuaj këto festa

Ne përshtatim së bashku pajisjet e Samsung Galaxy - Galaxy Note10, Galaxy Buds, Watch Active2 dhe Tab S6 me titullin Lidhni pa ndërprerje Galaxy-n tuaj këtë sezon festash.

Afrojeni botën tuaj më shumë me Galaxy. Me lidhjen pa ndërprerje mes Galaxy Note10, S10, Buds, Watch Active2 dhe Tab S6, ju merrni maksimumin nga muzika, videot dhe aplikacionet tuaja në një përvojë të vetme pa ndërprerje. Që do të thotë më pak ndërprerje dhe më shumë mënyra për t'u lidhur me ato që ju pëlqejnë.

*Imazhet në ekran të simuluara.

Të fuqishme më vete. Më të forta së bashku.

Çfarë ka në televizor? Telefoni juaj.

Një vajzë e re po mban një Galaxy Note10 në të dy duart. Dhe ka një video të arinjve në skenën e ujit në telefonin e saj që është gjithashtu në TV para saj.

SmartView

Përdorimi i telefonit tuaj nuk ka qenë asnjëherë më parë kaq miqësor për familjen. Me SmartView, ju mund të ndani filmat dhe videot tuaja nga Note10 në televizor me një të prekur. Mos i mbani për vete videot tuaja të preferuara, sepse kush ndan me të tjerët kujdeset.1

*Compatible with selected Samsung TV's. TV requires the feature of "Mobile to TV-mirroring"

Shkrepni një fotografi nga kyçi i dorës.

Ne shohim një telefon Note10 dhe një Watch Active2. Të dy kanë aplikacionet e kamerës të hapura, duke zbuluar se mund të shikoni telefonin e kamerës nga ora. Ne shohim të njëjtën vajzë të re në të dy pajisjet.

Kontrolli i kamerës

Bëni një hap prapa dhe kërceni përpara me kontrolluesin e kamerës në Watch Active2. Me mundësinë për të parë paraprakisht në distancë, shkrepur dhe rishikuar fotografitë tuaja nga kamera e Note10, e bën të thjeshtë që e gjithë familja juaj, ose vetëm ju, të jeni në çdo foto.2

Pa ndërprerje është më shumë.

Pajisjet Galaxy nuk funksionojnë thjesht së bashku, ato funksionojnë pa ndërprerje.

Lëreni telefonin, por jo muzikën.

Mund të shohim tre imazhe pranë njëra-tjetrës. Në të parin, shohim një kuti dhuratë të hapur me Note 10 mbi tavolinën përpara saj. Në të dytin, shohim një shkrepje nga afër të një burri që mban Watch Active2 me Spotify në ekran. Në të tretin, shohim një pamje nga afër të një burri që mban Galaxy Buds në vesh.

Vazhdimësia e LTE

I thoni mirupafshim heshtjeve të çuditshme, sepse me LTE Continuity mund të qëndroni i lidhur në Watch Active2. Prandaj, qoftë kur po dëgjoni hitin më të fundit të sezonit festiv apo po dëgjoni këngët e preferuara klasike, mund të vazhdoni ta mbani muzikën në Galaxy Buds me një të prekur të kyçit të dorës.3

Merrni një telefonatë në telefonin tuaj. Thoni përshëndetje në tabletin tuaj.

Vazhdimësia e telefonatave dhe mesazheve

Në Galaxy, telefonatat dhe mesazhet tuaja sinkronizohen automatikisht. Që do të thotë se nëse telefonin e keni larg, mund të përgjigjeni në Tab S6 ose në pajisje të tjera të lidhura. Pra, qoftë kur gjyshja telefonon për t'ju thënë se ju do, kur ju dërgojnë mesazhe shokët për të parë si jeni, apo kur ju telefonon piceria për t'ju sjellë ushqimin pas pushimeve, keni më shumë mënyra për t'u përgjigjur se asnjëherë më parë.4

Shohim dy imazhe, një të një Note10 dhe një të një Tab S6. Të dyja imazhet kanë të njëjtin ekran, ku mund të shohim një telefonatë në hyrje që vjen nga i njëjti numër telefoni. Edhe ID-ja e telefonuesit me fytyrë është e njëjtë në të dyja, që është portreti i të njëjtës vajzë adoleshente.

Furnizojeni me energji Galaxy nga telefoni juaj Galaxy.

Një kuti Galaxy Bud karikohet prapa një telefoni Galaxy Note10.

Me PowerShare, mund të karikoni pajisjen tuaj të lidhur direkt nga Note10. Pa tela, pa kabllo, pa kërkuar për priza. Sepse në Galaxy, nuk është nevoja të lidheni së bashku për të qenë të lidhur.6

Karikoni dy Galaxy njëkohësisht.

Një Watch Active2 e zezë dhe një Note10 qëndrojnë me pamje lart mbi një platformë karikuese me valë Wireless Charger Duo. Të dyja ekranet tregojnë se janë 100% të karikuara.

Platforma Wireless Charger Duo ju lejon të karikoni me valë dy prej pajisjeve tuaja Galaxy në të njëjtën kohë. Thjesht vendosini mbi platformë, karikojini dhe vazhdoni t'i keni nën kontroll, gjithçka pa kërkuar për kabllo. Mbajtja e pajisjeve Galaxy plotësisht të karikuar nuk ka qenë asnjëherë më e lehtë.