Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Fituesi i çmimit Galaxy S10+

 • Galaxy S10e ka pothuajse cdo gje qe nje smartphone i lancuar ne 2019 mund te kete me një çmim shumë më të mirë.

  ose logo
  Galaxy S10, Prill 2019

  Samsung vazhdon te na habise me jetegjatesine e baterise ne smartphonet e tyre high-end.

  ose logo
  Galaxy S10, Prill 2019

  Një nga telefonat më të mirë Android të vitit 2019.

  geek room logo
  Galaxy S10+, Shkurt 2019
  Performance check

  Rezultatet e 10 viteve të novacioneve të para celulare, Galaxy S10e, S10 dhe S10+ prezantojnë gjeneratën tjetër të risive celulare.

  Galaxy S10e, S10 dhe S10+. Gjenerata tjetër e Galaxy ka mbërritur.

  Tre tekste me grafik që të gjitha thonë “S10” dhe hyni në pamje nga jashtë ekranit dhe pastaj dilni jashtë ekranit në drejtimin e kundërt ndërsa kaloni.
  Tre tekste me grafik që të gjitha thonë “S10” dhe hyni në pamje nga jashtë ekranit dhe pastaj dilni jashtë ekranit në drejtimin e kundërt ndërsa kaloni.

  Përditësimet e S10

  Përditësime inovative të gjeneratës së ardhshme vijnë për ta bërë Galaxy S10 edhe më të fuqishëm

  Merr përvojën më të fundit të Galaxy në telefonin tënd. Përditëso softuerin për të eksploruar veçoritë e reja tani të disponueshme për ty.

  *Disponueshmëria e përditësimit mund të variojë sipas vendit dhe prodhuesit.

  • Single Take

   Është regjimi i shkrepjes në seri i përmirësuar në maksimum. Trokisni mbi obturator dhe lëvizeni rrotull për të paktën 3 sekonda dhe deri në 10 sekonda për të kapur të gjithë skenën, më pas shkoni te Gallery për të parë shumëllojshmërinë e formateve të krijuara automatikisht.1

   Shkoni te Single Take
  • Night Mode

   Imagjinoni shkrepjen e fotove me qartësi mahnitëse natën. Night Mode i përditësuar ndriçon skenat me ndriçim të ulët, duke i bërë ngjyrat të duken edhe në errësirë.

  • Night Hyperlapse

   Përmirësoni mënyrën se si regjistroni natën. Sekondat e shkrepjeve me ekspozim të gjatë transformohen në një video arti me gjurmët e dritave.

   Shkoni te Night Hyperlapse
  • PRO
   Pro Video

   Merrni në kontroll videot tuaja me opsionet në pëllëmbë të dorës në Pro Video. Rregulloni manualisht cilësime të tilla si ISO, shpejtësinë e obturatorit dhe nivelin e ekspozimit sipas dëshirës.

  • Filtri i personalizuar

   Është një mënyrë krejtësisht e re për të përshtatur si të doni fotografitë tuaja. Kthejini ngjyrat dhe gjallërinë e fotografive tuaja të preferuara në një filtër që mund ta shtoni te fotot tuaja.

  • Regjistrimi i konvertimit të kamerës së përparme/pasme

   Si kamera e përparme ashtu edhe ajo e pasmja regjistrojnë video në cilësi të lartë dhe mund të kaloni pa ndërprerje mes të dyjave ndërkohë që regjistroni.

  • Quick Share

   Ndarjen e kemi bërë edhe më të lehtë. Shikoni se cili prej kontakteve tuaja është pranë në mënyrë që të mund të zgjidhni dhe të ndani me disa persona njëkohësisht. Nuk nevojitet çiftim.2

   Shkoni te Quick Share
  • Music Share

   Music Share ju lejon të lidheni pa ndërprerje me telefonin e shokut tuaj të çiftuar me Bluetooth për të luajtur muzikë përmes altoparlantëve të makinave, nuk nevojitet kordoni aux.

   Shkoni te Music Share

  Dizajn

  Telefoni që jo vetëm dallohet, por është i veçantë

  I rindërtuar krejtësisht për të hequr ndërprerjet nga shikimi juaj. Asnjë gradim, asnjë shqetësim. Prerje e saktë me lazer, siguria në ekran dhe një AMOLED Dinamik që duket mirë e bëjnë Ekranin Infinity-O ekranin më novator të Galaxy deri tani.

  Tre Galaxy S10 plus telefonat në mënyrë të peisazhit, shtrirë më lart se ajo para saj, e parë në një kënd të vogël nga ana e Bixby dhe butoni i volumit anash. Në tre ekranet ekziston një shkrepje ajrore e një varkë me motor nëpër ujë me dy skiatorë uji prapa saj, duke treguar ekrani e zgjeruar Infinity-O

  Thjesht prekni xhamin për t’a shkyçur. E kemi zhvendosur sigurinë nga pjesa e pasme e telefonit tek përpara, duke e futur Shenjën e gishtit me ultra tinguj drejtpërdrejt në ekran.

  *I disponueshëm vetëm në Galaxy S10 dhe S10+.

  Një gisht duke prekur Infinity-O Display dhe impulse të purpurtë të dritës rrjedhin poshtë për të përfaqësuar gjurmet e gishtave ultrasonike me pulset ultrasonike duke zbuluar gishtin

  Gjenerata tjetër merr formë

  *Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë nga shteti apo operatori.

  Galaxy S10e parë nga përpara me një grafik abstrakt me gradient koral dhe blu në ekran.
  Galaxy S10e5.8” 3
  Galaxy S10 parë nga përpara me një grafik abstrakt me gradient koral dhe blu në ekran.
  Galaxy S106.1” 3
  Galaxy S10 plus parë nga përpara me një grafik abstrakt me gradient koral dhe blu në ekran.
  Galaxy S10+6.4” 3

  Kreativiteti merr formë. Me Infinity-O Display, çlironi kreativitetin tuaj dhe realizoni sfonde që shfrytëzojnë më mirë kamerën inovative, ose zgjidhni nga gama jonë e gjerë.

  Shko në faqen Galaxy Themes
  Tre telefona Galaxy S10 plus janë parë nga përpara me sfonde krijuese duke shfrytëzuar ekranin e Infinity-O Display.

  Kamera

  Kamera e gjeneratës së ardhshme nuk kërkon që të jeni profesionist

  Një set i plotë i lenteve i përfshirë. Kamera e shumëfishtë vendos kamera të kategorisë profesionale në xhepin tuaj për t’i bërë fotografitë, selfiet dhe videot tuaja pa mundim epike dhe që mund të shpërndahen menjëherë.

  Regjistroni botën më të gjërë. Përdorni Kamerën Ultra të Gjërë për të bërë fotografi të mahnitshme, kinematike me një fushë të shikimit prej 123 gradë.

  Fotografia e regjistruar nga Galaxy S10 plus e një gruaje duke qëndruar përpara disa shtyllave prej druri në det në muzg. Ajo zgjerohet për të treguar më shumë nga skena, me Kamerën Ultra Kënd i Gjërë.

  *Imazhi i rregjistruar me Galaxy S10+ me veprim të simuluar për qëllime të ilutrimit. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

  Një kamera më e zgjuar për fotografi më të mira. Kamera inteligjente ju ndihmon të regjistroni fotografi të mahnitshme duke sugjeruar kompozime të imazhit dhe duke përmirësuar automatikisht cilësimet e kamerës tuaj sipas pamjes.4

  Fotografi e regjistruar nga Galaxy S10 plus e diellit që lind pas maleve, të pasqyruar ndaj një vendi me ujë
  Fotografi e regjistruar nga Galaxy S10 plus e diellit që lind pas maleve, të pasqyruar ndaj një vendi me ujë

  *Imazhi i regjistuar me Galaxy S10+ me vendosje të simuluar për qëllime ilustrimi. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

  Performancë

  Performanca e gjeneratës tjetër për një gjeneratë që nuk mund të presë

  Energjia është juaja për t’a ndarë PowerShare me Valë ju jep aftësinë për të ndarë energjinë tuaj me pajisje të tjera.5 Dhe Karikimi i Shpejtë me Valë 2.0 e kthen telefonin tuaj në 100 %, më shpejtë.6, 7

  Galaxy S10 plus parë nga pas, vendosur shtrirë në një kënd 45 gradë. Ndërsa kaloni, shfaqet një Galaxy S10 plus tjetër mbi Galaxy S10 plus të parë dhe shfaqet figura e karikimit, duke treguar PowerShare me Valë. Ndërsa vazhdoni të kaloni, shfaqet një Galaxy Watch Active dhe karikohet në Galaxy S10 plus gjithashtu.
  Galaxy S10 plus parë nga pas, vendosur shtrirë në një kënd 45 gradë. Ndërsa kaloni, shfaqet një Galaxy S10 plus tjetër mbi Galaxy S10 plus të parë dhe shfaqet figura e karikimit, duke treguar PowerShare me Valë. Ndërsa vazhdoni të kaloni, shfaqet një Galaxy Watch Active dhe karikohet në Galaxy S10 plus gjithashtu.
  Galaxy S10 plus parë nga pas, vendosur shtrirë në një kënd 45 gradë. Ndërsa kaloni, shfaqet një Galaxy S10 plus tjetër mbi Galaxy S10 plus të parë dhe shfaqet figura e karikimit, duke treguar PowerShare me Valë. Ndërsa vazhdoni të kaloni, shfaqet një Galaxy Watch Active dhe karikohet në Galaxy S10 plus gjithashtu.
  Galaxy S10 plus parë nga pas, vendosur shtrirë në një kënd 45 gradë. Ndërsa kaloni, shfaqet një Galaxy S10 plus tjetër mbi Galaxy S10 plus të parë dhe shfaqet figura e karikimit, duke treguar PowerShare me Valë. Ndërsa vazhdoni të kaloni, shfaqet një Galaxy Watch Active dhe karikohet në Galaxy S10 plus gjithashtu.
  Një skenë rrugore ajrore me makinat që ngasin dhe këmbësorët që ecin nëpër trotuare. Qarqet dhe linjat shfaqen në krye, duke ndërlidhur makinat dhe këmbësorët për të përfaqësuar lidhjen e lartë të Galaxy S10e, S10 dhe S10 plus Wi-Fi dhe LTE

  Shkarkoni dhe ndani, kudo që ju çon jeta. Wi-Fi Inteligjent arrin shpejtësi më të mëdha me Wi-Fi 6, duke ju lidhur me besueshmëri dhe siguri edhe në rrjete publike.8 Dhe pa probleme kalon në LTE për të arritur shpejtësi të pabesueshme të të dhënave deri në 2.0Gbps.9

  Një ndryshues i plotë i lojës. Kemi krijuar si harduerin dhe softuerin për t’u dhënë lojën me performancë të përmirësuar pa vonesë.

  *Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.

  © 2019 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite dhe logot e tyre janë marka tregtare ose marka tregtare të regjistruara të Epic Games në SHBA (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) dhe gjetkë. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

  Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, e mbajtur në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit me harduerin e brendshëm të zbuluar, duke treguar pjesët që e bëjnë Galaxy S10 plus të përmirësuar për lojra.
  Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, e mbajtur në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit me harduerin e brendshëm të zbuluar, duke treguar pjesët që e bëjnë Galaxy S10 plus të përmirësuar për lojra.
  Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, e mbajtur në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit me harduerin e brendshëm të zbuluar, duke treguar pjesët që e bëjnë Galaxy S10 plus të përmirësuar për lojra. Galaxy S10 plus në modalitetin e peisazhit, e mbajtur në një kënd të vogël nga ana e Bixby-t dhe butonit të volumit me harduerin e brendshëm të zbuluar, duke treguar pjesët që e bëjnë Galaxy S10 plus të përmirësuar për lojra.

  Inteligjencë

  Telefoni që ju përshtatet, në mënyrë që të mos duhet t’i përshtateni atij.

  Duke punuar vazhdimisht për t’ju mbajtur një hap përpara. Inteligjenca dhe hardueri i përparuar mësojnë sesi e përdorni telefonin tuaj, duke u përshtatur për të zgjatur më shumë dhe për të funksionuar në mënyrë më të efektshme, duke ju dhënë performancë të pikut gjatë gjithë ditës tuaj.

  Mjaft e zmadhuar e Njësisë së Brendshme të Përpunimit, e ndërtuar në AP të Galaxy S10 plus.
  Mjaft e zmadhuar e Njësisë së Brendshme të Përpunimit, e ndërtuar në AP të Galaxy S10 plus.

  IA e dobishme bën që dita juaj të rrjedhë më qetë. Rutinat e Bixby-t sugjerojnë aplikacionet e përdorura shpesh dhe detyrat bazuar në kohën ose vendndodhjen tuaj për të krijuar një përvojë të natyrshme të zgjuar — vetëm për ju.

  Fotografi e simuluar e ndërfaqes së Rutinave të Bixby-t për rutinën e Ngarjes së makinës. Thotë veprimet e Aktivizuara, me zgjedhjen e zgjimit me Zë, Luajtjen e Muzikës Samsung dhe rrotullimin automatik të orientimit të ekranit.
  Fotografi e simuluar e ndërfaqes së Rutinave të Bixby-t për rutinën e Ngarjes së makinës. Thotë veprimet e Aktivizuara, me zgjedhjen e zgjimit me Zë, Luajtjen e Muzikës Samsung dhe rrotullimin automatik të orientimit të ekranit.

  Aksesorë

  Galaxy S10e, S10 dhe S10+ janë vetëm fillimi

  *Ngjyrat e produktit mund të varen nga vendi, rajoni dhe operatori.

  Fotografi e Galaxy Watch Active dhe Galaxy S10 plus duke u karikuar në Duo Pad të Karikuesit me Valë me ndërfaqjen e karikimit të treguar në të dy ekranet e pajisjeve.
  Galaxy S10e
  Galaxy S10
  Galaxy S10+

  Ngjyra

  Galaxy S10e
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Canary Yellow
  • Cardinal Red
  Galaxy S10
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Cardinal Red
  Galaxy S10+
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Ceramic White*
  • Ceramic Black*
  • Cardinal Red

  Madhësia e ekranit

  Galaxy S10e 5.8”
  Galaxy S10 6.1”
  Galaxy S10+ 6.4”

  Lloji i ekranit

  Galaxy S10e I Shtrirë
  Galaxy S10 Cepi
  Galaxy S10+ Cepi

  Sensori i Gjurmës së gishtit

  Galaxy S10e Sensori kapacitiv i gjurmës së gishtave(Ana)
  Galaxy S10 Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)
  Galaxy S10+ Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)

  Kamera e përparme

  Galaxy S10e Kamera e Selfie
  Galaxy S10 Kamera e Selfie
  Galaxy S10+ Kamera e Selfie Kamera e Thellësisë RGB

  Kamera e pasme

  Galaxy S10e Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
  Galaxy S10 Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
  Galaxy S10+ Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë

  Kapaciteti i Baterisë*

  Galaxy S10e 3100mAh (zakonisht)
  Galaxy S10 3400mAh (zakonisht)
  Galaxy S10+ 4100mAh (zakonisht)
  • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.
  • Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe 12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB.
  • E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit të Galaxy S10e është 5.8 inç si katror i plotë dhe 5.6 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10 është 6.1 inç si katror i plotë dhe 6.0 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10+ është 6.4 inç si katror i plotë dhe 6.3 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është me pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.
  • 3100mAh, 3400mAh dhe 4100mAh (zakonisht) i referohet vlerës zë sakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Vlera e zakonshme e analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3000 mAh për "Galaxy S10e", 3300 mAh për "Galaxy S10" dhe 4000 mAh për "Galaxy S10+". Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

  Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy S10.