Kufje Galaxy Buds

SM-R170NZKASEE

The item is in the cart.

Çiftëzimi që nga hapja e kutisë

Çiftëzimi që nga hapja e kutisë

Tingull më i plotë

Tingull më i plotë

Bluetooth v5.0 (LE deri në 2 Mbps)

Versioni Bluetooth

Android 5.0 ↑ , 1.5GB ↑

Specifikimi i pajtueshëm i smartphone

Gjenerata e re e Galaxy Buds

Nuk janë të shkëlqyer vetëm për të dëgjuar, janë të mahnitshëm edhe që të dëgjoheni.

Gjenerata e re e Galaxy Buds

Çiftëzimi që nga hapja e kutisë

Thjesht hapeni dhe çiftëzoni. Galaxy Buds funksionojnë që kur hapni kutinë, duke u lidhur me pajisjet tuaja Galaxy menjëherë përmes Bluetooth për t’ju dhënë ritmin që të ndiheni më mirë.

* Dritarja e lidhjes do të duket vetëm në pajisjet celulare Samsung që përdorin Android 7.1.1 ose më të ri, ku është i instaluar aplikacioni SmartThings. Nëse dritarja nuk shfaqet, përditësoni aplikacionin SmartThings me versionin më të fundit.* Kjo veçori mund të ndryshojë sipas pajisjes, sistemit operativ dhe varet nga mjedisi i përdorimit (Kushti). * GUI e kësaj veçorie mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Imazhet dhe UX të simuluar.

Çiftëzimi që nga hapja e kutisë

* Dritarja e lidhjes do të duket vetëm në pajisjet celulare Samsung që përdorin Android 7.1.1 ose më të ri, ku është i instaluar aplikacioni SmartThings. Nëse dritarja nuk shfaqet, përditësoni aplikacionin SmartThings me versionin më të fundit.* Kjo veçori mund të ndryshojë sipas pajisjes, sistemit operativ dhe varet nga mjedisi i përdorimit (Kushti). * GUI e kësaj veçorie mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Imazhet dhe UX të simuluar.

Tingull më i plotë që me të vërtetë të lëvizni

Specialistët e tingullit akustik të AKG kanë akorduar Galaxy Buds për të dhënë tingull tepër të pasur, të gjallë me Rezolucion të Lartë – duke ju vendosur në rreshtin e parë në koncert, edhe kur nuk jeni atje.

*Galaxy Buds janë të pajisur me kapuça të veshit dhe kapuça të veshit në formë krahu të madhësisë së mesme, me kapuça me madhësi të vogël dhe të madhe të veshit dhe në formë krahu, të paketuar në të njëjtën kuti. Zgjidhni kapuçat e veshit dhe në formë krahu që i përshtaten më mirë madhësisë së veshit tuaj për një përvojë optimale të cilësisë së audios kur dëgjoni muzikë dhe bëni telefonata.
Tingull më i plotë që me të vërtetë të lëvizni

Dizajni I hollë që futet në xhep për t’i patur kur lëvizni

Futini në xhep dhe shkoni. Galaxy Buds paraqet një dizajn të ri të përmirësuar që i bën aq kompakte sa që futen në mënyrë komode me pjesën tjetër të sendeve tuaja. Ato janë gjithashtu me opsione të ngjyrave standarde që përfshihen tamam me rutinën tuaj të përditshme.

Dizajni I hollë që futet në xhep për t’i patur kur lëvizni

* Opsionet e ngjyrave mund të ndryshojnë sipas shtetit

Shprehuni qartë

Teknologjia jonë e adaptueshme e gjeneratës së re me mikrofon dyfish e bën zhurmën e sfondit diçka nga e kaluara. Galaxy Buds njeh mjedisin tuaj, duke kaluar përmes mjedisit të brendshëm dhe të jashtëm për ta mbajtur zhurmën e panevojshme jashtë nga biseda juaj.

Shprehuni qartë

* Galaxy Buds janë të pajisur me kapuça të veshit dhe kapuça të veshit në formë krahu të madhësisë së mesme, me kapuça me madhësi të vogël dhe të madhe të veshit dhe në formë krahu, të paketuar në të njëjtën kuti. Zgjidhni kapuçat e veshit dhe në formë krahu që i përshtaten më mirë madhësisë së veshit tuaj për një përvojë optimale të cilësisë së audios kur dëgjoni muzikë dhe bëni telefonata.

I akorduar me ato që ju rrethojnë

Jini të intonuar me botën rreth jush. Galaxy Buds ju lejon të kaloni shpejt fokusin tuaj te mjedisi juaj pa i hequr, në mënyrë që të mos humbisni kurrë se kush po vjen ose shkon.

I akorduar me ato që ju rrethojnë

* Galaxy Buds janë të pajisur me kapuça të veshit dhe kapuça të veshit në formë krahu të madhësisë së mesme, me kapuça me madhësi të vogël dhe të madhe të veshit dhe në formë krahu, të paketuar në të njëjtën kuti. Zgjidhni kapuçin e veshit dhe në formë krahu që i përshtatet më mirë madhësisë së veshit tuaj për të përmirësuar përvojën tuaj të dëgjimit.

Të përshtatur për të mbajtur ritmin tuaj

Galaxy Buds përmbajnë një dizajn novator duke sjellë prakticitet dhe materiale tepër të përparuara, me peshë të lehtë për një përshtatje gjatë gjithë kohës. Kjo përshtatje revolucionare e hollë i mban ato komode brenda veshëve tuaj gjatë të gjitha llojeve të veprimtarive.

* Galaxy Buds janë të pajisur me kapuça të veshit dhe kapuça të veshit në formë krahu të madhësisë së mesme, me kapuça me madhësi të vogël dhe të madhe të veshit dhe në formë krahu, të paketuar në të njëjtën kuti. Zgjidhni kapuçat e veshit dhe në formë krahu që i përshtaten më mirë madhësisë së veshit tuaj për një përvojë optimale të cilësisë së audios kur dëgjoni muzikë dhe bëni telefonata.
Të përshtatur për të mbajtur ritmin tuaj

Lidhje pa probleme për të vazhduar argëtimin

Jepini vetes lirinë për të parë dhe për të dëgjuar në secilin ekran që dëshironi. Galaxy Buds ju lejon të çiftëzoni dhe të kaloni pa probleme ndërmjet pajisjeve tuaja Galaxy, që të mos humbisni ndonjë pjesë nga veprimi.

* Kjo veçori mund të ndryshojë sipas pajisjes, sistemit të përdorimit dhe varet nga mjedisi i përdorimit (Kushti). * GUI e kësaj veçorie mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Imazhet dhe UX të simuluar.
Lidhje pa probleme për të vazhduar argëtimin

Karikoni dhe qëndroni të përfshirë

Gjatë gjithë kohës, mikrobateria me efektshmëri të lartë e Buds do t’ju mbajë të përshirë në meloditë tuaja të preferuara për deri në 6 orë me një karikim të vetëm. Dhe kur të përfundoni, Galaxy Buds lidhen me pajisje të përputhshme Galaxy të ndarjes së energjisë me valë nga pajisja në pajisje. Kështu, Buds tuaj janë gjithnjë gati për t’u përdorur.

* Jeta reale e baterisë dhe koha e karikimit mund të ndryshojë dhe varet nga kushtet e përdorimit.
Karikoni dhe qëndroni të përfshirë
  • Bluetooth v5.0 (LE deri në 2 Mbps) Versioni Bluetooth
  • Android 5.0 ↑ , 1.5GB ↑ Specifikimi i pajtueshëm i smartphone
  • Matës shpejtësie,Sensori i sallës,Sensor i afërsisë Sensorët
  • 6 g Pesha e kufjes së veshit

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
* Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
* Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.