Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Performance check
Duo Pad të Karikimit me Valë e Bardhë me grafikun e logos S10 të vendosur

Aksesorë

Seria e Galaxy S10 është vetëm fillimi

Pajisje që mund të vishen

Pajisje që çiftohen lehtë me stilin tuaj aktiv të jetesës

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Fotografia e Galaxy Watch Active me katër ngjyra: Galaxy Watch Active e Zezë, Galaxy Watch Active Gri e Hapur, Galaxy Watch Active Bezhë Rozë dhe Galaxy Watch Active Jeshile e Detit

Galaxy Buds lidhen lehtë me Galaxy S10e, S10 ose S10+ në mënyrë që të mund të përdorni Bixby për të dëgjuar muzikë dhe për të bërë telefonata pa përdorur duart.1

Galaxy Watch Active ju ndihmon të jeni më të shëndetshëm çdo ditë duke rregjistruar veprimtaritë dhe duke u lidhur lehtë me Galaxy S10e, S10 dhe S10+, të gjitha me dizajn me formë të bukur.

Kasa

Mbrojtje me stil që bie në sy

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Imazhi i tre telefonave Galaxy S10 plus në kasa të ndryshme: Galaxy S10 plus në Prism White vendosur përpara me Mbulesën prej Silikoni Blu, Galaxy S10 plus në Prism White me Mbulesën Mbrojtëse me Këmbëz Argjendi, këmbëzën e hapur për t’a mbajtur në këndin optimal të shikimit, dhe Galaxy S10 plus në Prism Black e vendosur përpara me Mbulesën LED e Zezë.

Energji

Mernri energji pa që të lidhur

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Duo Pad Karikuesi me Valë i Bardhë parë duke karikuar Galaxy S10 plus në Prism White dhe Galaxy Watch Active në Gri të Hapur
Paketa e Baterisë me Valë parë duke karikuar Galaxy S10 plus

Duo Pad Karikuesi me Valë karikon shpejt Galaxy S10e, S10 ose S10+ tuaj me Karikimin e Shpejtë me Valë 2.0 ndërsa karikon Galaxy Watch Active në të njëjtën kohë.4, 5, 6

Paketa e Baterisë me Valë përfshin lirinë dhe fuqinë e Karikimit të Shpejtë me Valë në një paketë të baterisë 10000mAh, duke lejuar gjithashtu karikimin përmes kabllit nëse nevojitet.7

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Ngjyra

Galaxy S10e
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
 • Canary Yellow
 • Cardinal Red
Galaxy S10
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
 • Cardinal Red
Galaxy S10+
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
 • Ceramic White*
 • Ceramic Black*
 • Cardinal Red

Madhësia e ekranit

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Lloji i ekranit

Galaxy S10e I Shtrirë
Galaxy S10 Cepi
Galaxy S10+ Cepi

Sensori i Gjurmës së gishtit

Galaxy S10e Sensori kapacitiv i shenjave të gishtave (Ana)
Galaxy S10 Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave (Në ekran)
Galaxy S10+ Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave (Në ekran)

Kamera e përparme

Galaxy S10e Kamera e Selfie
Galaxy S10 Kamera e Selfie
Galaxy S10+ Kamera e Selfie Kamera e Thellësisë RGB

Kamera e pasme

Galaxy S10e Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10 Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10+ Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy S10e 3100mAh (zakonisht)
Galaxy S10 3400mAh (zakonisht)
Galaxy S10+ 4100mAh (zakonisht)
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.
 • Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe 12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB.
 • E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit të Galaxy S10e është 5.8 inç si katror i plotë dhe 5.6 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10 është 6.1 inç si katror i plotë dhe 6.0 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10+ është 6.4 inç si katror i plotë dhe 6.3 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është me pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.
 • 3100mAh, 3400mAh dhe 4100mAh (zakonisht) i referohet vlerës zë sakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Vlera e zakonshme e analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3000 mAh për "Galaxy S10e", 3300 mAh për "Galaxy S10" dhe 4000 mAh për "Galaxy S10+". Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy S10.