Gjithçka është
më e mirë me
Galaxy

Optimizuar në çdo mënyrë të imagjinueshme për t'ju dhënë shpejtësi si në PC, një bateri më të madhe, dhe një ekran imersiv Infinity, gjithçka në një paketë që futet në xhep. Prandaj, pavarësisht se ku ndodheni në botë, bota juaj e lojërave është aty me ju.

Në sipërfaqen e lumit reflektohet një urë rrezatuese blu. Në sipërfaqen e lumit reflektohet një urë rrezatuese blu.

Energji që zgjat që ia kalon të gjithave

Me baterinë tonë inteligjente 24-orëshe1, telefoni juaj mëson si dhe kur ta përdorë më shumë energjinë dhe e përshtat përkatësisht. Kjo nënkupton më shumë jetëgjatësi kur ju nevojitet më së shumti, atëherë kur loja bëhet e fortë. Dhe me karikimin me valë me teknologjinë Qi2 mund ta karikoni pa e lidhur me kabllo dhe mund të ndani energji me shokët tuaj përmes Wireless PowerShare3.

Një telefon që nuk ngec

Me Galaxy ngecjet gjatë lojës janë një gjë e të kaluarës. Me deri në 12GB RAM4, AI me përforcim të performancës dhe një procesor të fuqishëm të ndërtuar për shpejtësi, ju do të jeni gati pavarësisht se ku shkoni.

Një ekran që respekton
lojën tuaj

Ekrani kinematik i Galaxy, Infinity-O display6 ofron një përvojë të pandërprerë nga momenti që shtypni "Start". Në shtëpi, në rrugë, brenda ose jashtë, me Dynamic AMOLED7 ju mund të shijoni qartësinë, ngjyrat dhe kontrastin e shkëlqyer në çdo ndriçim për të humbur plotësisht brenda lojës.

* 2019 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite, dhe logot e tyre janë marka tregtare ose marka të regjistruara tregtare të Epic Games në SHBA (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) dhe në vende të tjera. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

Më shumë hapësirë për
më shumë lojëra

Hapësira masive e brendshme e Galaxy4 ju mundëson të merrni publikimet më të fundit pa fshirë ato klasike. Dhe me një fole karte microSD8, asnjëherë nuk do t'ju mbarojnë opsionet.

Zgjidhni lojtarin tuaj

Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 plus në Aura Glow që shihet nga e para me një Pen S blu që mbështetet ndaj Galaxy Note10 plus. Të dy telefonat kanë një ekran grafik abstrakt. Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 plus në Aura Glow që shihet nga e para me një Pen S blu që mbështetet ndaj Galaxy Note10 plus. Të dy telefonat kanë një ekran grafik abstrakt.

Galaxy Note10 | Note10+

Shikoni videon

Kaloni në Galaxy - Lojëra

"Ky telefon i mahnitshëm i projektuar nga Samsung është e ardhmja e lojërave."

Bëni lëvizjen inteligjente

Ne e bëjmë më të lehtë transferimin e gjithçkaje që doni nga telefoni i vjetër në telefonin tuaj të ri Galaxy. Me Smart Switch gjithçka që duhet është një hap i shpejtë për të transferuar gjithçka, edhe cilësimet tuaja, që ju thjesht ta merrni dhe të vazhdoni.

Një logo e Samsung Smart Switch. Një logo e Samsung Smart Switch.

Gjithmonë kujdes për pajisjen tuaj

Për një pajisje që është gjithmonë gati për ju, edhe suporti është gjithmonë gati për ju. Samsung ofron shërbim për klientët e Galaxy me suportin tonë gjithmonë gati nga e Hëna - në të Premte.

Një simbol 24/7. Një simbol 24/7.

1 E disponueshme në Galaxy S10+. Përllogaritur kundrejt profilit të përdorimit të një përdoruesi mesatar/tipik. Vlerësuar në mënyrë të pavarur nga Strategy Analytics mes 7-25 janarit në SHBA dhe MB me versionet para publikimit të SM-G970, SM-G973, SM-G975 (128GB). Jetëgjatësia aktuale e baterisë varion sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorura, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numrit të karikimeve, dhe shumë faktorëve të tjerë.
2 E kufizuar për Samsung ose smartfonë të tjerë të markës me karikim me valë WPC Qi, si p.sh. Galaxy S9, S9 +, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 dhe pajisje që vishen si p.sh. Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch dhe Galaxy Buds. Mund të mos funksionojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të tjera të markës. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimeve të të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.
3 Wireless PowerShare është e kufizuar për Samsung ose smartfonë të tjerë të markës me karikim me valë WPC Qi, si p.sh. Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 dhe pajisje që vishen si p.sh. Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch dhe Galaxy Buds. Mund të mos funksionojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të tjera të markës. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimeve të të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj. Nevojitet karikim me bateri mbi 30% për PowerShare në lëvizje pa e lidhur me prizën për karikim.
4 Deri në 12GB RAM të disponueshme vetëm në modelet qeramike Galaxy S10+ Performance Edition (12GB RAM me hapësirë ruajtëse të brendshme 1TB). Kapaciteti i RAM-it mund të variojë sipas modelit, ngjyrës dhe vendit.
5 © 2019 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite, dhe logot e tyre janë marka tregtare ose marka të regjistruara tregtare të Epic Games në SHBA (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) dhe në vende të tjera. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
6 E disponueshme në Galaxy S10e, S10, S10+ dhe S10 5G.
7 Ekrani i Galaxy S10e, S10, S10+ dhe S10 5G ka marrë një certifikim për Mobile Color Volume 100% të DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives) mbulim me raport kontrasti prej 2.000.000:1 nga VDE Germany.
8 Karta MicroSD shitet veç. Disponueshmëria mund të variojë sipas vendit dhe prodhuesit.