Bota është duke ndryshuar dhe po ashtu janë edhe mënyrat sesi përdorim telefonat tanë.
Ndërsa shfaqemi në këtë epokë të spontanitetit, krijimtarisë dhe përmbajtjes së drejtpërdrejtë, presim që telefonat dhe pajisjet të ecin me të njëjtin ritëm. Prandaj po ju ofrojme teknologjinë celulare të gjeneratës së fundit në pëllëmbë të dorës. Kamera inovative, ekrani i gjerë dhe bateria e madhe të krijuara posaçërisht për një gjeneratë që është duke regjistruar pasionet dhe përvojat e tyre dhe çdo moment të historisë së jetës së tyre “live”.

Paraqitja e një serie të telefonave që i lejon gjeneratës së sotme të bëjë atë që të tjerët nuk munden.

Njihuni me të riun Galaxy A
Krijuar për epokën e Live

Gjenerata tjetër merr formë.

Po kërkoni modelet e tjera të Galaxy A? Shiko këtu.

Kamera e krijuar për live.
Jo vetëm për selfi.

Tre fotografi të regjistruara me Galaxy A tregojnë momentin kur një grua kthehet nga pas ndërsa kafshon petullën e saj.

Kamera rrotulluese.
E shkëlqyer nga të dyja anët.

Ne kemi ndryshuar kamerën për t'ju dhënë më shumë kontroll se kurrë. Kamera e vetme me lente të trefishtë, rrotullohet nga ana e përparme në anën e pasme, duke ju lejuar të shkrepni foto të shkëlqyera nga të dyja anët - duke i vendosur videot tuaja në dritën e tyre më të mirë.

Kamera rrotulluese.

*Kamera rrotulluese e disponueshme vetëm në Galaxy A80.

Kamera me shumë lente, me ultra të gjerë që ju lejon të shihni më shumë.

Pavarësisht nëse regjistroni nga afër ose super të gjerë, merrni imazhe të përkryera që do t’i bëjnë miqtë tuaj të pyesin veten sesi i bëtë. Me fushën e saj të pabesueshme të shikimit 123 gradë, Kamera jonë Ultra e Gjerë është krijuar për të regjistruar aq gjerë sa mund të shohë syri i njeriut, drejtpërdrejt.

Fotografi e regjistruar me Kamerën Ultra të Gjerë të Galaxy A e një burri të ulur që shikon mbi një kanion.
* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.
* Funksionet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas modelit Galaxy A. Për detaje, ju lutemi vizitoni faqen e produktit të modelit.

Zbulimi i Thellësisë në mënyrë që sfondi të mos pengojë historinë tuaj.

Veçoria e re e thellësisë dhe mjegullimit të kamerës ndihmon të tërheqë vëmendjen atje ku ka më shumë rëndësi. Përpara dhe në qendër.

Dy fotografi të regjistruara me Galaxy A e dy grave që bëjnë fytyra për të qeshur tregojnë ndryshimin kur sfondi i mjegulluar i kamerës së thellësisë është i aktivizuar dhe me mjegullimin e sfondit të çaktivizuar.
*Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.
*Funksionet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas modelit Galaxy A. Për detaje, ju lutemi vizitoni faqen e produktit të modelit.

Ekran i krijuar për live.
Më shumë vend për të luajtur.

Imazh i simuluar i Galaxy A të anuar përpara dhe që përzihet me sfondin e parkut të rrëshqitjes ndërsa një rrëshqitës kërcen në ajër për të treguar sesi ekrani i jep jetë gjithçkaje.

Gëzoni një përvojë përfshirëse të shikimit si në kinema.

Infinity Display masiv ju jep hollësitë më të mprehta, thellësi dhe ngjyra të gjalla për një përvojë super përfshirëse në një kanavacë më të madhe, më të shndritshme. Pavarësisht nëse jeni duke transmetuar drejtpërdrejt, duke luajtur ose duke parë filma, ekrani Super AMOLED i jep jetë gjithçkaje.

Galaxy A në regjimin e portretit tregon një grua që lëshon zogj që fluturojnë jashtë ekranit për të treguar thellësinë e Infinity Display.

Bateri e krijuar për live.
Për t’ju mbajtur të lidhur.

Imazhi i një gruaje që përdor telefonin e saj jashtë natën. Një ikonë e baterisë në fund djathtas tregon se ajo ka pjesën më të madhe të baterisë të mbetur.

Bateri e madhe për t’ju mbajtur të lidhur.

Bëni live dhe qëndroni live me një bateri të fuqishme. Më shumë sesa me jetë të gjatë, bateria e Galaxy A ju mban gjithmonë live — jo të lidhur. Plus karikimi Super i shpejtë ju sjell përsëri në 100% më shpejt.

*Kapaciteti i baterisë ndryshon sipas modelit të Galaxy A. Jeta e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.
*Karikuesi Super i Shpejtë është i disponueshëm vetëm për Galaxy A70, Galaxy A80. Shpejtësia aktuale e karikimit mund të ndryshojë në varësi të përdorimit aktual, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.

Galaxy A me një karikues të lidhur dhe tashmë në 100%.

*Kapaciteti i baterisë ndryshon sipas modelit të Galaxy A. Jeta e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.
*Karikuesi Super i Shpejtë është i disponueshëm vetëm për Galaxy A70, Galaxy A80. Shpejtësia aktuale e karikimit mund të ndryshojë në varësi të përdorimit aktual, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.

Smartfon i krijuar për live.
Për t’ju dhënë qetësi mendore.

Imazhi i një gruaje shtrirë në një batanije jashtë duke përdorur Galaxy A.

E ndërtuar për Live me mjeshtëri të vërtetë.

Gorilla Glass është rezistent ndaj dëmtimeve, do të thotë që ju keni një telefon mjaft të fortë për të gjitha aventurat tuaja. Eshtë testuar gjithashtu ndaj goditjeve, ujit dhe temperaturave ekstreme në mënyrë që të merrni një telefon që është përgatitur të zgjasë.

Pajisja dhe të dhënat personale mbrohen në çdo hap.

Me kodimin instaluar thellë në hardware dhe Samsung Knox ngulitur në ADN e Galaxy A, telefoni dhe të dhënat tuaja mbrohen nga siguri e shkallës së lartë. Vetëm ju mund të zhbllokoni atë që telefoni juaj ruan me teknologjinë e sensorit të gjurmëve të gishtave në ekran

*Sensori i gjurmëve të gishtave në ekran është i disponueshëm vetëm në Galaxy A50, Galaxy A70 dhe Galaxy A80.

Galaxy A parë në një kënd me pesë nivelet e sigurisë Samsung Knox të përfshirë në harduer dhe softuer.

*Sensori i gjurmëve të gishtave në ekran është i disponueshëm vetëm në Galaxy A50, Galaxy A70 dhe Galaxy A80.

Galaxy A është vetëm fillimi.

Kaloni nga Galaxy J në të riun Galaxy A.

Morëm atë që ju pëlqen për J, për të krijuar një linjë më të mirë – Galaxy A të re.
Shihni sesi J është përmirësuar në epokën e live.

Dy fytyrat e Galaxy A dhe dy Galaxy A përballen me sfondin e luleve në ekran.