Çfarë është veçoria Kapje dyshe dhe si punon në Galaxy S9+?

Veçoria Kapje dyshe ju lejon të bëni një foto me Fokus Live të zmadhuar te subjekti dhe një foto me sfond me kënd të gjerë, të gjitha në një shkrepje. Kur bëni foto me Fokus Live (me kamerën telefoto), kamera kryesore bën gjithashtu fotografi njëkohësisht.

1 Kamera telefoto: përdoruesi mund të bëjë foto jashtë fokusit të orientuara te objekti (portret).
2 Kamera kryesore: përdoruesi mund të bëjë foto që përmbajnë edhe sfondin (portret + sfond).

Ju lutemi vini re: Ky opsion është i disponueshëm vetëm në Galaxy S9+.

Bëni fotografi me veçorinë Kapje dyshe?

1 Hapni kamerën.
2 Shtypni ikonën Fokus Live.
Çfarë është veçoria Kapje dyshe dhe si punon në Galaxy S9
3 Sigurohuni që veçoria e kapjes dyshe të jetë e aktivizuar. Do të ruhen të dyja, një fotografi me Fokus Live dhe një normale.
4 Shtypni ikonën Kamera për të bërë një foto.

Ju lutemi vini re: Kjo veçori është e disponueshme vetëm në metodën Fokus Live dhe përdoruesi nuk mund të kontrollojë shikimin e kamerës kryesore ndërkohë që përdor Dyshe.

Shikoni foto të bëra dyshe

1 Zgjidhni një foto të bërë me veçorinë e kapjes dyshe.
2 Shtypni "Kënd i gjerë" sipër ekranit për ta parë foton me një sfond me kënd të gjerë.
Çfarë është veçoria Kapje dyshe dhe si punon në Galaxy S9
3 Për t’u kthyer te fotoja me fokusin te subjekti, shtypni "Afër".
Çfarë është veçoria Kapje dyshe dhe si punon në Galaxy S9
4 Për ta ruajtur foton si skedar tjetër, shtypni ikonën Më shumë dhe shtypni "Ruaj si skedar të ri".
Çfarë është veçoria Kapje dyshe dhe si punon në Galaxy S9

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni