Si të përdor Ngjitëse Live në Galaxy S9/S9+?

Me veçorinë Ngjitëse Live, mund të bëni foto dhe video me ngjitëse të ndryshme live 3D.

Ndërsa lëvizni fytyrën, ngjitësja do të ndjekë lëvizjet tuaja. 

1 Hapni kamerën.
2

Zgjidhni një ngjitëse. (duhet shtuar foto ekrani)

Si te perdor Ngjitese Live ne Galaxy S9/S9
3

Bëni një foto ose regjistroni një video. (duhet shtuar foto ekrani)

Si te perdor Ngjitese Live ne Galaxy S9/S9

Gjithashtu mund të bëni fotografi ose video duke veshur gjëra live, si syze ose kapele.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni