Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9+?

Mund të shprehni veten tuaj në mënyra argëtuese dhe kreative me Emoji im. Krijoni një emoji që duket tamam si ju!

 

Mund të bëni fotografi dhe video me Emoji im ose të ndani ngjitëse të Emoji im me të tjerë.

Si të krijoni Emoji tuaj personal

1

Në listën e metodave të shkrepjes, shtypni AR Emoji.

2

Shtypni Krijo Emoji im.

Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9
3 Poziciononi fytyrën në ekran dhe shtypni butonin për të bërë një foto.
4

Zgjidhni gjininë e avatarit tuaj dhe shtypni Tjetra.

Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9
5

Zbukuroni avatarin tuaj dhe shtypni Në rregull.

Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9

Si të përdorni Emoji tuaja personale te mesazhet

Mund të përdorni gjithashtu ngjitëse Emoji im gjatë një bisede me anë të mesazheve ose në një shërbim rrjeti social:

1 Në tastierën Samsung, shtypni ikonën Emoji.
Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9
2 Zgjidhni një Emoji nga ngjitëset Emoji im.
Si të krijoj Emoji im dhe ta përdor në mesazhet në Galaxy S9/S9
3 Do të futet ngjitësja Emoji im.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni