Si të përdorni Sugjerimet e Pozave në Galaxy S10

Siguroni kompozimet më të mprehta të mundshme të fotove me anën e funksionit Sugjerimet e Pozave në Galaxy S10.

 

Shikoni videon për të zbuluar si ta aktivizoni dhe si funksionon. Pastaj lëreni telefonin t’ju gjejë “pozën më të mirë”.

 

Zbuloni më shumë rreth funksioneve të kamerës në Galaxy S10

Mbani parasysh: Aktualisht Sugjerimet e Pozave disponohet vetëm në telefonat Galaxy S10.

Video Alternative Text

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni