Dallimet kryesore mes telefonave Galaxy S10

S10e, S10 dhe S10+ kanë dizajn më të hollë dhe më të lehtë, skaner intuitiv të shenjave të gishtit, sistem profesional me shumë kamera dhe softuerin Android versioni 9.0.


Hidhni një sy specifikimeve kryesore për secilin model më poshtë.
 

Zbuloni më shumë rreth kamerave të Galaxy S10

Zbuloni më shumë rreth funksioneve të kamerës në Galaxy S10

Key differences between the Galaxy S10 phones

Specifikimet

S10e

S10

S10+

Përmasat

142.2 x 69.9 x 7.9mm

150g

149.9 x 70.4 x 7.8mm

157g

157.6 x 74.1 x 7.8mm

175g

Procesori

Tetë bërthama Exynos 9820

ose tetë bërthama SM8150²

Tetë bërthama Exynos 9820

ose tetë bërthama SM8150²

Tetë bërthama Exynos 9820

ose tetë bërthama SM8150²

Ekrani

5.8” Ekran O pa kufi¹

FHD+ (2280x1080)

 

Dinamik AMOLED

6.1” Ekran O pa kufi¹
Katërkëndësh HD+ (3040x1440)

 

Dinamik AMOLED

6.4” Ekran O pa kufi¹
Katërkëndësh HD+ (3040x1440)

 

 Dinamik AMOLED

Rrjeti

LTE Cat.20²

LTE Cat.20²

LTE Cat.20²

Kamera

Dy të pasme: 

12MP Piksel i dyfishtë OIS

16MP Ultra e gjerë

 

Një të përparme:

10MP Piksel i dyfishtë AF

Tre të pasme: 

12MP Piksel i dyfishtë OIS

12MP OIS

16MP Ultra e gjerë

 

Një të përparme:

10MP Piksel i dyfishtë AF

Tre të pasme: 

12MP Piksel i dyfishtë OIS

12MP OIS

16MP Ultra e gjerë

 

Dy të përparme:

10MP Piksel i dyfishtë AF

8MP RGB

Memoria

128GB + 6GB Memoria

ose 256GB + 8GB Memoria

 

Vend për Micro SD (deri në 512GB)²

128GB + 8GB Memoria

ose 512GB + 8GB Memoria

 

Vend për Micro SD (deri në 512GB)²

128GB + 8GB Memoria,

512GB + 8GB Memoria

ose 1TB + 12GB Memoria

 

Vend për Micro SD (deri në 512GB)²

Bateria

3,100mAh (Tipike)

3,400mAh (Tipike)

4,100mAh (Tipike)

Siguria

Shenjat gishti te butoni i energjisë

Shenjat e gishtit me ultratinguj

Shenjat e gishtit me ultratinguj

Softueri

Sistem operativ Android versioni 9.0

Sistem operativ Android versioni 9.0

Sistem operativ Android versioni 9.0

¹ Ekrani matet në mënyrë diagonale si një drejtkëndësh i plotë pa marrë parasysh këndet e rrumbullakëta.

² Rrjeti dhe disponueshmëria do të ndryshojë sipas shtetit.

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj