Funksionet e kamerës në Galaxy S10

Ka një gamë funksionesh të përmirësuara të kamerës në telefonat S10, që ju mundëson të kapni në çdo moment foto me cilësi profesionale.

Më shumë kategori në Optimizuesi i skenësKliko për ta Shpalosur

Softueri Optimizuesi i skenës njeh objekte në foto dhe automatikisht rrit cilësinë e atyre pamjeve.


Në kamerat e S10 janë shtuar dhjetë kategori të reja skenash, duke e çuar totalin në 30.


Disa nga skenat e reja përfshijnë Fytyra, Foshnja, Mace dhe Qen.

 

Zbuloni më shumë rreth Optimizuesit të skenës 

Ikona Optimizuesi i skenës në kamerën Galaxy S10
Efektet e turbullimit kur përdorni Fokusi liveKliko për ta Shpalosur

Tani Fokusi live ofron një përzgjedhje të efekteve të turbullimit, duke ju mundësuar të krijoni një gamë të paparë fotosh artistike.

Efektet e turbullimit të Fokus live në kamerën Galaxy S10
Kompozimet e optimizuara me sugjerimet e pozaveKliko për ta Shpalosur

Kamera inteligjente e S10 përfshin softuerin e ri për të optimizuar kompozimet tuaja.


Së pari duhet të aktivizoni manualisht funksionin “Sugjerimet e pozave”. Pastaj, kur të rreshtoni foton tuaj të ardhshëm, do të shfaqen shënimet në ekran dhe mund të bëni fotografinë kur të gjeni fotografinë më të mirë.

 

Shikoni videon tonë se si të përdorni Sugjerimet e pozave

Kompozimet e përmirësuara të fotos me Sugjerimet e pozave në kamerën Galaxy S10
Правете ултраширокоъгълни снимкиKliko për ta Shpalosur

Трите задни камери на Galaxy S10 and S10+ ви дават три ъгъла, от които да избирате. Ултрашироките лещи осигуряват 123⁰ зрително поле, сякаш видяно през човешко око. Те позволяват дори по-широки панорамни снимки.

 

Можете безпроблемно да превключвате между камерите като натиснете иконките листо, дърво или гора на екрана, за да направите правилната снимка.

Lenta ultra të gjera në kamerën Galaxy S10
Super Slow-mo e përmirësuarKliko për ta Shpalosur

Në S10, ju mund të regjistroni video Super Slow-mo dyfish më të gjata se në modelet e mëparshme.

Tani regjistroni deri në 0.8 sekonda dhe luani mbrapsht deri në 27 sekonda.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni