Zbuloni gamën tonë të pajisjeve që vishen

SHIKO TË GJITHA PAJISJET QË VISHEN

Galaxy Watch Active2

Zbuloni partnerin më të fundit shëndetit dhe mirëqënies. Ndiqni më saktësisht aktivitetin, merrni njohuri shëndetësore në një ekran më të madh me një pamje të re.

Dy orë Galaxy Watch Active2, një e zezë dhe një rozë. Ora e zezë shihet në një kënd prej tre të katërtash, dhe ora rozë e artë shihet nga përpara

Galaxy Watch

Qëndro i lidhur më gjatë. Veçoritë e një smartwatch-i dhe ora analoge natyrale në një paketë të vetme. Galaxy Watch ju lidh me botën përreth jush.

Nje grua qe po sheh oren e saj Galaxy Watch

Galaxy Fit

Një peshë e lehtë por e qëndrueshme, Galaxy Fit është gjurmuesi i fitnesit të gjeneratës së ardhshme. Ndjekja automatike e fitnesit ju lejon të përqendroheni në stërvitjen tuaj.

Dy Galaxy Fits, një e  zezë dhe një e bardhë, që të dyja shihen në një kënd tre-çerek

Galaxy Buds

Merrni audion me vete kudo që shkoni. Ndjeni lirinë e tingullit me valë sintonizuar nga AKG, kudo ku ju çon jeta dhe shijoni komoditetin e një dizajni që mund ta vishni çdo ditë.

Buds Galaxy në të bardhë

Kufje AKG

Përjetoni tingullin ashtu siç synonin artistët. AKG ofron tinguj me cilësi si në studio për një përvojë të jashtëzakonshme dëgjimi.

Një burrë i ulur në një zonë pritje, i veshur me kufje AKG

Traineri i jetës në xhepin tuaj

Krijoni një llogari Samsung dhe hyni në aplikacionin Samsung Health për të ndjekur aktivitetin tuaj, ushqimin dhe gjumin, dhe vendosni qëllime për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Galaxy Watch Active2 ne roze ari dhe Galaxy Fit në të zezë në të dy madhësitë e një smartfoni Galaxy me pjesën Fitness Programs të aplikacionit Samsung Health në ekran

Aplikacione për t'ju shtyrë më tej

Përmirësoni jetën tuaj me aplikacione, që variojnë nga linja Galaxy, deri në një numër të madh të aplikacioneve që mund të shkarkohen nga palë të treta.

Galaxy Watch Active2 në të zezë parë nga perpara, e rrethuar nga ikona për aplikacione të ndryshme smartwatch: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddy dhe MyFitnessPal

*Disponueshmëria e aplikacioneve për pajisjet Galaxy mund të ndryshojë sipas transportuesit ose vendit.