The best TV picture quality

Najbolja kvaliteta TV slike

TV uređaj velikog zaslona prikazuje padobranac maslačka na kojem je velika kapljica vode na slici visoke kvalitete.

Robna marka televizora
broj 1

Samsung je osigurao svoje mjesto u povijesti televizije, a to i nastavlja činiti sve do danas. Razvoj kvalitete slike – koju postižemo istraživanjem inovativnih tehnologija svake godine – razlog je zašto kupci i dalje biraju i vole Samsung i zašto tvrtka i dalje ostaje predvodnik razvoja TV tržišta.

Kao broj 1 među robnim markama TV a, Samsung donosi nekoliko optimalnih načina gledanja uz vrhunsku kvalitetu slike, a sve to zahvaljujući nenadmašnim tehnologijama razvijenim tijekom godina. Pogledajmo u nastavku malo pobliže te načine gledanja.

Niz televizora među kojima su zastupljeni LCD TV, LED TV, Smart TV, 4K TV, QLED TV, i QLED 8K TV uređaji pokazuje razvoj tvrtkine TV tehnologije kao najbolju robnu marku.

Najbolje postavke TV slike

Uz rastući broj kupaca koji temeljito proučavaju kvalitetu slike, razvoj optimiziranih načina gledanja televizije u različitim okružjima postaje važniji no ikad prije. Mnogi danas plaćaju usluge kalibracije kako bi netko za njih namjestio postavke TV uređaja ili na mreži pretražuju preporučene optimalne postavke temeljene na njihovim potrebama gledanja.

Međutim, Samsung televizori opremljeni su s nekoliko unaprijed zadanih postavki kvalitete slike, a to je sve što je kupcima potrebno za optimizirani doživljaj kvalitete slike, bez obzira na okolinu. U nastavku doznajte više o principu rada i svrsi svake od ovih postavki kvalitete slike koje donose Samsung televizori te kako da od njih dobijete najviše.

Dinamički način rada

Živopisne boje čak i u osvijetljenom okružju

Dinamički način jest način prikaza slike koji korisnicima omogućuje da uživaju u živopisno i jasno prikazanom sadržaju tijekom danjeg svjetla ili u jako osvijetljenim područjima. Hardverskim i softverskim tehnologijama koje se nalaze u TV uređaju upravlja na optimalan način kako bi uređaj mogao prikazati jasnu i čistu sliku uz spektakularne boje, poboljšanu svjetlinu i oštrinu.

TV uređaj postavljen na zidu iznad kamina u jako osvijetljenoj dnevnoj sobi prikazuje noćnu scenu mosta s panoramom grada na jasnoj slici visoke kvalitete dobivenoj pomoću Dinamičkog načina rada koji je moguće odabrati među Samsung postavkama slike.

Standardni način rada

Ujednačeno – bilo kad, bilo gdje

Standardni način rada početna je zadana postavka nakon raspakiranja i to je način rada u kojem mogu uživati svi u uobičajenom unutarnjem okružju. Radilo se o jutru ili večeri, ovaj način rada pruža stabilnu i primjerenu svjetlinu koja odgovara većini ljudi i donosi optimalnu kvalitetu prikaza slike na Vašem zaslonu uz očuvanje energetske učinkovitosti.

TV uređaj postavljen na zidu dnevne sobe prikazuje ljude kako se zabavljaju u borbi pištoljima na vodu, a sve je prikazano na slici visoke rezolucije i kvalitete koju donosi Standardni način rada dostupan u postavkama TV slike.

Prirodni način rada

Ugodno i udobno za oči

Prirodni način rada jest način prikaza slike koji prepoznaje promjene u svjetlini neke scene te ih potom obrađuje i prikazuje na prirodniji način, unutar raspona koji je ugodniji za korisnike. Ako ste osjetljivi na boju i svjetlinu, preporučujemo Vam da uključite Prirodni način rada jer on emitira primjerenu količinu svjetlosti, što pomaže smanjiti naprezanje i umaranje Vaših očiju.

TV uređaj postavljen na zidu iznad TV postolja u moderno opremljenoj dnevnoj sobi prikazuje psa sa smeđim šarama na travnatoj površini uz uključen Prirodni način rada.

Način rada za filmove

Profesionalni način rada za filmofile

Način rada za filmove jest način koji pouzdano odražava elemente kvalitete koje su zamislili izdavači sadržaja. To je način rada koji se upotrebljava u većini stručnih recenzija i koji pruža doživljaj gledanja filmova kao da ste u kinu (što posebno vrijedi u slučaju da djelomično zamračite okolinu).

Na TV uređaju velikog zaslona postavljenom na podu prikazuje se film svemirske tematike s uključenim Načinom rada za filmove dostupnim među postavkama slike na Samsung TV uređaju, koji pruža obuzimajući doživljaj gledanja filmova u mraku i ugodan doživljaj kina pod šatorom u dnevnom boravku.

Pročitajte i otkrijte više