Living smart with a TV remote

Živjeti pametno pomoću daljinskog uređaja za TV

Predstavljamo daljinski uređaj za TV koji je toliko napredan da ima čitav niz praktičnih karakteristika, koje će Vam pomoći živjeti pametnije. Nastavite čitati i saznajte više.
TV uređajem postavljenim na zid, koji prikazuje nekoliko smart TV aplikacija za usluge prijenosa kao što su Amazon Prime video, Netflix i Youtube, upravlja se pomoću Samsung One daljinskog upravljača.

Brzo dođite do svog sadržaja

Uz sve rašireniju upotrebu Smart TV uređaja sad možete uživati u mnoštvu videosadržaja od opće emitiranih programa do filmova, dramskih serija, muzike, igara, sportova pa čak i usluga prijenosa kao što su Netflix i YouTube. Često gledanje TV sadržaja znači da daljinski upravljač koji Vam pomaže da brzo i lako pronađete sadržaj sve više dobiva na važnosti.
Postoji nekoliko stvari koje su sastavni dio svakog optimalno izrađenog daljinskog uređaja. Nepotrebne tipke na njemu ne bi trebale bespotrebno komplicirati stvari, a njegov bi dizajn trebao biti jezgrovit te pružiti intuitivnu navigaciju. Trebao bi dolaziti s mogućnošću prepoznavanja glasa kako biste mogli brzo pretraživati naslove umjesto da ih upisujete pomoću tipkovnice te imati tipke prečace za često korištene aplikacije tako da im možete pristupiti jednim pritiskom tipke. Sve ovo daljinski uređaj čini optimiziranim za jednostavnu i praktičnu uporabu i brzo pretraživanje.

A woman is saying "Open the YouTube app" to Samsung One Remote Control using voice control, and then a Smart TV mounted on the wall opens the YouTube app.
To demonstrate how the Samsung TV Remote Control is convenient and quick for searching contents, a woman is saying "Open the YouTube app" into the Samsung Smart TV remote. A wall mounted Smart TV is then shown opening directly the YouTube app.

Sad je dovoljan samo jedan daljinski uređaj

Možda ste se nekad našli u situaciji da se prilikom upotrebe različitih uređaja povezanih s Vašim televizorom morate stalno prebacivati s jednog daljinskog uređaja na drugi. Jedan od načina rješavanja ove neugodne situacije jest kupovina univerzalnog daljinskog uređaja. Međutim, nakon toga čeka Vas gnjavaža oko njegovog postavljanja, što podrazumijeva njegovo povezivanje ne samo s televizorom nego i sa svakim drugim uređajem koji želite dodati.

Ne bi li bilo sjajno kad biste samo jednim daljinskim uređajem mogli kontrolirati više uređaja bez potrebe za složenim i nepotrebnim povezivanjem? Pa, uz Samsung One daljinski uređaj, možete. U stanju je upravljati svim vanjskim uređajima povezanim pomoću automatskog prepoznavanja bez potrebe i za kakvim dodatnim postavljanjem. Sad možete prestati s pokušajima da pronađete odgovarajući daljinski uređaj tako što ćete upotrebljavati samo jedan kako biste brzo pristupili svim svojim sadržajima i povezanim vanjskim uređajima.

Samsung One daljinski upravljač nalazi se u središtu niza različitih drugih daljinskih upravljača koji se nalaze na linijama sa strelicama koje ukazuju na njega kako bi se pokazalo da One univerzalni daljinskim upravljačem možete upravljati svim svojim Smart Home-uređajima.

Vaš pametni telefon, dodatni daljinski uređaj

Najnoviji Smart TV uređaji nude praktičan način kako možete njima upravljati pomoću aplikacija za daljinski uređaj koje možete instalirati na svoj mobilni telefon. Tako sad, dok ležite na kauču s mobitelom u ruci, ne morate ustajati kako biste pronašli daljinski uređaj kojim ćete uključiti TV jer uz aplikaciju za TV daljinski upravljač za to trebate samo pritisnuti duhme Uključi. A kad ga jednom uključite, možete jednostavno mijenjati kanale, prilagođavati razinu glasnoće i još mnogo više, a sve to unutar jedne aplikacije instalirane na Vašem telefonu.

*Za upotrebu aplikacija za daljinski uređaj na Vašem mobilnom telefonu mora biti instalirana posebna aplikacija.
*I TV uređaj i mobilni telefon moraju biti spojeni na istu mrežu.
*Za Samsung TV uređaje instalirajte aplikaciju ""SmartThings"". Podržava niz funkcija kao što je dijeljenje fotografija, gledanje TV sadržaja na telefonu i zrcaljenje zaslona (Smart View).
*Dostupnost ove funkcije može se razlikovati ovisno o regiji i/ili modelu. Tražite li detaljnije informacije, molimo, pogledajte stranicu s detaljima o proizvodu svakog pojedinog modela.
Smart TV uređaj prikazuje scenu s koncerta uživo s prikazanim simbolom glasnoće zvuka na TV u kojom je moguće upravljati pomoću aplikacije za daljinski upravljač za Smart TV na pametnom telefonu.
Aplikacija na pametnom telefonu pojačava glasnoću Samsung Smart TV uređaja postavljenog na zidu na kojem se prikazuje koncert uživo. Jasno je pokazano da upotrebom aplikacije za daljinski upravljač za Samsung TV više ne morate tražiti gdje je fizički daljinski upravljač.

Pročitajte i otkrijte više