Galaxy Tab A (9,7, Wi-Fi)

SM-T550

Specifikationer

Galaxy Tab A (9,7, Wi-Fi) (SM-T550)

Processor
  • CPU-hastighed 1,2 GHz
  • CPU-type Quad-Core
Display
  • Størrelse (hoveddisplay) 9,7" (245,8mm)
  • Opløsning (hoveddisplay) 1024 x 768 (XGA)
  • Teknologi (hoveddisplay) TFT
  • Farvedybde (hoveddisplay) 16 M
  • S Pen-understøtning Nej
Kamera
  • Hovedkamera - opløsning CMOS 5,0 MP
  • Hovedkamera - autofokus Ja
  • Frontkamera - opløsning CMOS 2,0 MP
  • Hovedkamera - blitz Nej
  • Videooptagelsesopløsning HD (1280 x 720) @30fps
Hukommelse
  • RAM-størrelse (GB) 1.5 GB
  • Intern hukommelse (GB) 32 GB
  • Tilgængelig hukommelse* (GB) 25.1 GB
  • Ekstern hukommelsesunderstøtning MicroSD (op til 128 GB)
Netværk/Bærer
  • Infra Kun Wi-Fi
Opkoblingsmuligheder
  • ANT+ Ja
  • USB-version USB 2.0
  • Lokationsteknologi GPS, Glonass, Beidou
  • Ørestik 3,5 mm stereo
  • MHL Nej
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2,4+5 GHz, HT40
  • Wi-Fi Direct Ja
  • Bluetooth-version Bluetooth v 4.1
  • NFC Nej
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, DI, HID, HOGP, HSP, OPP, PAN
  • PC-sync Smart Switch (PC-version)
OS
Android
Generel information
  • Farve Sandy Black
  • Formfaktor Tablet
Sensorer
Accelerometer, Hall-sensor, RGB-sensor
Fysisk specifikation
  • Mål (H × B × D, mm) 242.5 x 166.8 x 7.5
  • Vægt (g) 450
Batteri
  • Internetbrugstid (Wi-Fi) (timer) Op til 15
  • Videoafspilningstid (timer) Op til 14
  • Standardbatterikapacitet (mAh) 6000
  • Flytbar Nej
  • Lydafspilningstid (timer) Op til 178
Lyd og billede
  • Videoafspilningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videoafspilningsopløsning FHD (1920 x 1080) @30fps
  • Lydafspilningsformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjenester og applikationer
  • S-Voice Nej
  • Mobilt tv Nej

Nyttige links

andre softwareværktøjer og services

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning