Истечен

Важи од 02/07/2020 до 16/08/2020

Снимајте во 8К. Гледајте во 8К.

Искористете го целосниот потенцијал на 8К резолуцијата со QLED 8К и Galaxy S20 Ultra по одлична цена на пакетот.