Истечен

Важи од 02/07/2020 до 16/08/2020

Поголем екран е секогаш подобра одлука!

Купете 75’’ или поголем телевизор од серијата QLED Q60, Q70 или UHD моделите од 2020 година и ќе ви подариме поголем екран за 10 инчи.

Списокот модели вклучени во промоцијата најдете ги тука. Износот на попустот зависи од малопродажната цена и големината на екранот на конкретниот ТВ уред. Вредноста на еден инч како мерна единица при пресметување попуст на конкретниот ТВ уред се добива со поделба на неговата малопродажна цена со бројот на инчи на дијагоналата на екранот. Промоцијата трае од 2.7 до 16.8.2020 или до потрошување на залихите.