LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Троен ласерски проектор со ултракраток домет (2020)

LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Троен ласерски проектор со ултракраток домет (2020)

SP-LSP9TFAXXH

 • Using laser technology, The Premiere is showing two screens for comparing hdr 10 plus and to emphasize 4K image quality.
  Тројна ласерска технологија
 • The band concert is shown on Samsung tv projector The Premiere with 4.2 channel 40 watt speakers providing premium sound.
  Премиум звук
 • UST projector The Premiere shows 100, 120, 130 inch screen, respectively, when it 113mm, 196mm, 238mm away from the wall.
  Ултракраток домет
 • During use The Premiere, a man is considering what to see among the various contents like Samsung Smart TV recommended.
  Доживување со Smart TV
The Priemier The Priemier

* Сликите се симулирани и служат само за илустрација. Спецификациите за Графичкиот кориснички интерфејс (GUI) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени без известување.* Вистинскиот производ може да се разликува од оној на сликата. Погледни ја нашата галерија на производи.* Ласерскиот проектор може да проектира на рамен бел ѕид или на светол еднобоен ѕид без поставување дополнителен екран. За пооптимизирано доживување, се препорачува користење на екран наменет за проектор со ултракраток домет.

Launch your private cinema in 4K Triple laser
Triple laser Launch your private cinema in 4K Triple laser
Triple laser

Ултрасветла висока резолуција со врвна тројна ласерска технологија

Тројна ласерска технологија Тројна ласерска технологија
Тројна ласерска технологија

The Premiere користи троен ласерски извор на светлина за драматично гледање на домашно кино, исто како да си во театар. Добиваш прецизна точност на бојата и неверојатен контраст на максимален простор од 130 инчи на екранот. The Premiere е првиот HDR10+ сертифициран проектор во светот за реалистично, живописно гледање.

* Податоците се базираат врз внатрешни истражувања на SAMSUNG.* Создадени од Меѓународната унија за телекомуникации, стандардите BT.2020 опфаќаат различни аспекти на видеоемитување за Ultra HD проектори, телевизори и опрема за емитување.
Тројна ласерска технологија Тројна ласерска технологија

Се емитува сега! Поголемо и подобро

Голем екран во 4К резолуција

Подготви се за сосема ново доживување на домашно кино. Без оглед каде седиш, широкиот екран од 130 инчи те обзема како никој друг, додека кристалната 4K резолуција им ги овозможува на твоите очи неверојатно јасните слики и оптимизиран израз на боја што ги заслужуваат. Погледни ги сите суптилности откриени во секоја сцена.

Се емитува сега! Поголемо и подобро Се емитува сега! Поголемо и подобро

Деталите се јасни дури и при силно осветлување

2800 ANSI Lumen

Со осветленост од 2800 лумени, ја добиваш целата светлина што ти треба за да уживаш во што и да гледаш. Погледни ги деталите дури и во средина на денот, дури и без затемнети завеси.

The Premiere 2800 The Premiere 2800
* Податоците се базираат врз внатрешни истражувања на SAMSUNG.
The Premiere 2800 The Premiere 2800
* Податоците се базираат врз внатрешни истражувања на SAMSUNG.

Вистински визуелен квалитет

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ е прв во светот за ваков вид проектори, давајќи ти можност да го гледаш филмот онака како што режисерот замислил да го гледаш.

* FILMMAKER MODE™ лого ознаката е трговска марка на UHD Alliance, Inc.
Вистински визуелен квалитет Вистински визуелен квалитет

Целосно нурни се во звукот што ја исполнува просторијата

Целосно нурни се во звукот што ја исполнува просторијата Целосно нурни се во звукот што ја исполнува просторијата
Моќен звук

Со 40 вати од вграден 4,2-канален звук, добиваш неверојатен звук со филмски квалитет кој ќе одговара со неверојатно обземачкото визуелно доживување со The Premiere.

Моќен звук Моќен звук
Acoustic Beam

Подобри го квалитетот на твојот звук. Acoustic Beam технологијата на The Premiere користи 22 отвори за да дистрибуира длабок и богат звук што ја исполнува просторијата, зголемувајќи го звукот одлево и оддесно за да создаде неспоредливо, обземачко доживување.

Acoustic Beam Acoustic Beam

Беспрекорно се вклопува во твојот простор

Со компактната големина на The Premiere можеш максимално да го искористиш просторот во просторијата. Едноставно и заоблено, го одбележува високо ниво на мајсторство што го активира начинот на живот кој го посакуваш.

Беспрекорно се вклопува во твојот простор Беспрекорно се вклопува во твојот простор

Слобода да го уредиш просторот

Ултракраток домет

Сега не мора да се грижиш каде ќе го поставиш проекторот. The Premiere може да биде поставен навистина блиску до ѕидот, а сепак да создаде огромен екран. И, бидејќи има специјални вградени сензори, знае кога има деца во близина, така што автоматски го намалува осветлувањето за да ги заштити нивните очи. Ултракраток домет, ултра-неверојатно гледање.

* Буквата „А“ прикажана на сликата оддесно се однесува на големината на приказот кој се проектира од The Premiere, измерено дијагонално од еден агол до друг.
Слобода да го уредиш просторот Слобода да го уредиш просторот
Samsung UST projector has advantages such as hassle free installation, easy connectivity and design blends into every space. Samsung UST projector has advantages such as hassle free installation, easy connectivity and design blends into every space.

Елегантно минимизиран

Компактен и заоблен дизајн

Сите моќни карактеристики кои ти требаат спакувани во компактна, фино обликувана форма којашто изгледа прекрасно од секој агол. А со врвниот финиш, одлично се вклопува во твојот ентериер, додавајќи елегантен минималистички допир.

Елегантно минимизиран Елегантно минимизиран

Уживај во содржина без екран

Наменскиот екран за проектор може да ти овозможи поживописен квалитет на фотографија, но всушност повеќе не ти треба тоа. Едноставно постави го на едноставен бел ѕид и уживај. Совршен за луѓе кои сакаат нивниот простор да биде едноставен.

Уживај во содржина без екран Уживај во содржина без екран

Повеќе начини да уживаш во The Premiere

Доживување со Smart TV

Може да имаш и одлично доживување со Smart услугата по којашто се познати Samsung телевизорите, со нивниот одличен кориснички интерфејс и искуство. А, за разлика од конвенционалните проектори со ламба, овој се одликува со моментално вклучување.

* Услугите Smart и GUI (Графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот, регионот, јазикот, мобилните уреди или производот.* Потребна е корисничка сметка на Samsung за да се постави The Premiere.* Реалното корисничко искуство може да се разликува.* Некои карактеристики и функции овозможени од поврзаните уреди може да не се поддржани или се со ограничена употреба.
Повеќе начини да уживаш во The Premiere Повеќе начини да уживаш во The Premiere

Подготвен за емитување

ОТТ (Over The Top) услуги

The Premiere е подготвен за акција, така што можеш да емитуваш што сакаш, од YouTube до Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ и многу повеќе.

Подготвен за емитување Подготвен за емитување

* Достапните услуги преку Smart услугата може да се разликуваат во зависност од регионот.* Претплатата за ОТТ услуги мора да се купи посебно.* Телевизорот мора да биде мрежно поврзан.

Од гледање до доживување

Пресликување на екранот на мобилниот

Омилената серија што ја гледаш на мобилниот уред префрли ја и гледај ја на The Premiere.

* Поддржува паметни телефони кои функционираат со Android OS и iOS.
Од гледање до доживување Од гледање до доживување

AirPlay 2

Со вградениот AirPlay 2 можеш лесно да пушташ филмови, серии, музика и фотографии на The Premiere директно од твојот iPhone, iPad или Mac.

* Функцијата AirPlay 2 е достапна на сите Smart услуги на Samsung од 2020 г. како и на подоцнежни верзии.* За AirPlay 2 е потребен iOS 12.3 или подоцнежна верзија или macOS 10.14.5 или подоцнежна верзија. * Гледај ја серијата Little Voice со претплата на Apple TV+.
AirPlay 2 AirPlay 2

Само допри за да пресликаш

Tap View

Едноставен допир е сè што ти е потребно за да ја префрлиш содржината од паметниот телефон на екран. Само допри го The Premiere со твојот телефон и тој автоматски ќе го преслика она што го гледаш или слушаш.

* Само за компатибилни уреди. Погледнете ги спецификациите за производот или страницата за поддршка.* Оваа услуга функционира само кога се вклучени и The Premiere и мобилниот телефон.* Погрижете се допирот да биде подалеку од екранот на телевизорот и аглите на рамката. Може да се изгребе или скрши поради екранот на телевизорот или мобилниот.* Се препорачува мобилниот да се користи додека е во футрола и потоа нежно да се допре до некој надворешен раб на телевизорот.
Само допри за да пресликаш Само допри за да пресликаш

Имај поголема контрола, победувај во секоја игра

Game Enhancer

Препушти се на играта без одлагање. Game Enhancer ги приспособува совршените поставки, овозможувајќи ти ја оптимизацијата потребна за победа.

* Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од конзолата за играње. * Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од големината на производот.
Имај поголема контрола, победувај во секоја игра Имај поголема контрола, победувај во секоја игра

Уживај во повеќе од 20.000 часа гледање филмови

Животен век подолг од 20.000 часа

Благодарение на подолготрајната технологија на ласерскиот извор на светлина, The Premiere нуди повеќе од 20.000 часа сјајна луминисценција за да го збогати твоето гледање. Изграден е да трае до 10 пати подолго од проекторите со обична UHP ламба, што значи дека може да уживаш со The Premiere гледајќи над 10.000 филмови.

* Податоците се базираат врз внатрешни истражувања на SAMSUNG.* Пресметано врз основа на траење на проекција на филм од 2 часа.* UHP ламба: Ламба со многу висок перформанс (Ultra high performance).
Уживај во повеќе од 20.000 часа гледање филмови Уживај во повеќе од 20.000 часа гледање филмови

Спецификации

 • Adaptive Sound Адаптивен звук
 • Дизајн Животен стил
 • Производ Проектор

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00