Bixby Vision

Otkrijte novu perspektivu
sa Bixby Vision


Bixby Vision nudi različite funkcije koje vam olakšavaju da saznate više o svetu oko sebe. Dodirnite ikonu Bixby Vision u aplikaciji za kameru ili galeriju da biste odmah pretražili i preveli. Bixby Vision takođe ima podršku za pristupačnost koja pomaže osobama s oštećenim vidom ili slabovidima.

Bixby Vision radi na telefonu. Na ekranu telefona se prikazuje poruka „Find something interesting“. Bixby Vision radi na telefonu. Na ekranu telefona se prikazuje poruka „Find something interesting“.

* Klikni „Ovde“ za prikaz podržanih jezika prevođenja.
* Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhe ilustracije.
* GPS mora da bude omogućen za usluge koje zahtevaju informacije o lokaciji.

Pametnije pretraživanje


Ne moraš da pamtiš ključne reči. Samo usmeri kameru u ono što te zanima. Bixby Vid će ti pružiti sve potrebne informacije – od imena znamenitosti koju posećuješ do rezultata pretrage slika i mnogo toga drugog.

Bixby Vision prepoznaje Ajfelov toranj i lista rezultata pretrage se prikazuje na ekranu telefona. Bixby Vision prepoznaje Ajfelov toranj i lista rezultata pretrage se prikazuje na ekranu telefona.

Bixby Vision za svakoga


Bixby Vid pruža opcije pristupačnosti koje pomažu korisnicima sa oštećenim vidom. Bixby Vid, sa lakim podešavanjem i jednostavnim interfejsom, glasno opisuje sve što vidi, pomažući korisnicima da steknu bolji uvid u svet oko sebe.  • * Režim opisivanja scena trenutno podržava sledeće jezike: engleski (SAD), francuski, nemački, italijanski, korejski, mandarinski kineski, portugalski, ruski i španski (Španija).
  • * Čitač teksta podržava 54 jezika koji su identični sa izvornim jezikom u „funkciji prevođenja”. Klikni ovdei pogledaj listu podržanih jezika.

Opisivač scena

Opisuje slike snimljene pomoću funkcije Bixby Vid.


"A dog sitting on the grass".

Bixby Vision vokalno opisuje sliku psa koji sedi na travi. Dugme „Retake“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona. Bixby Vision vokalno opisuje sliku psa koji sedi na travi. Dugme „Retake“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona.

Identifikator objekta

Kaže ti šta se nalazi neposredno ispred tebe.


„Sat.”

Bixby Vision identifikuje mali stoni sat. Dugme „Pause“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona. Bixby Vision identifikuje mali stoni sat. Dugme „Pause“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona.

Čitač teksta

Prepoznaje i izgovara tekst u realnom vremenu.


„Beskontaktno preuzimanje robe.”

Na ekranu telefona vidi se ulična reklama sa tekstom „contactless curbside pickup“ koju je Bixby Vision prepoznao, a ispod slike je dugme „Pause“. Na ekranu telefona vidi se ulična reklama sa tekstom „contactless curbside pickup“ koju je Bixby Vision prepoznao, a ispod slike je dugme „Pause“.

Detektor boje

Detektuje i izgovara boje u realnom vremenu.


"Red".

Bixby Vision detektuje boju šoljice. Dugme „Pause“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona. Bixby Vision detektuje boju šoljice. Dugme „Pause“ se nalazi u donjem delu ekrana telefona.
Idite na stranicu Samsung Help Idite na stranicu Samsung Help

Kontaktiraj Samsung pomoć

Imaš li dodatnih pitanja?

Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S22 Ultra. Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika pet različitih usluga pokrenutih na ekranu. Slika pet različitih usluga pokrenutih na ekranu.

Aplikacije i usluge

  • * Trenutno dostupno za uređaje Galaxy S22/S22+/S22 Ultra/ S21/S21+/S21 Ultra/S20 FE/Note20/Note20 Ultra/Note10/Note10+/Note10 Lite/Note9/S9/S9+/Note8/Fold3/Fold2/Fold/Z Flip3/Z Flip2/Z Flip/S20/S20+/S20 Ultra/S10/S10+/S10e/S10 Lite/S8/S8+/S8 Active/S8 Lite/Note FE/Tab S6 Lite/Tab Active 3/Tab A 2018/A90/A80/A72 LTE/A71 5G/A71/A70s/A70/A60/A53 5G/A52 LTE/A52 5G/A51/A51 5G/A50s/A50/A42 5G/A41/A33 5G/A31/M62/M53 5G/M52 5G/M51/M33 5G/M31S/M31/M21S/M21/F41/A9 Star/A8s/A8 2018/A8+ 2018/A7 2018/A6/A6+/C8/J7+/J7 Top/Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ultra/Tab S7/Tab S7+/Tab S6/Tab Active Pro/Tab S5e/Tab S4/Tab A2/XCover Pro.
  • * Potrebna je mreža za razmjenu podataka (Wi-Fi ili internet veza).
  • * Korišćenje mobilnih podataka dok koristite Bixby Vision može dovesti do dodatnih troškova.
  • * Dostupnost usluge i dobavljač sadržaja mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje i uređaja.
  • * Korisnički interfejs može biti promenjen i drugačiji zavisno od uređaja.
  • Sve informacije i sadržaj potiču od trećih lica i njihova su odgovornost i takav sadržaj možda ne sadrži najnovije informacije.
  • * Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja.