Sve je bolje uz
Galaxy

Svi želimo da radimo ono što volimo i da to svakog dana radimo bolje. Bilo da si na poslu, odmaraš kod kuće ili radiš u kućnom okruženju, potrebna ti je najbolja tehnologija da postigneš najbolje rezultate. Inovacije u pogledu baterije i performansi ugrađene u telefon Galaxy znače da jedini alat koji ti je potreban leži na dlanu tvoje ruke.

Na Galaxy S10 vidi se ilustracija poslovnog čoveka sa crvenim sunčanim naočarima kako drži plavi telefon Galaxy. Na Galaxy S10 vidi se ilustracija poslovnog čoveka sa crvenim sunčanim naočarima kako drži plavi telefon Galaxy.

„Odlične karakteristike u svakom pogledu, odličan za posao i razonodu!“

Devojka sedi na kauču i gleda u telefon. Devojka sedi na kauču i gleda u telefon.

Baterija koja se
prilagođava tvojim
navikama

Pametna baterija koja traje 24 časa na telefonu Galaxy1 ima sposobnost prilagođavanja. To znači da uči tvoje dnevne navike i optimizuje svoje trajanje na osnovu načina na koji koristiš telefon. Kada je potrebna dodatna snaga, Qi bežično punjenje vraća tvoj telefon na 100% sa poleđine telefona tvog prijatelja2.

Devojka gleda u svoj Galaxy S10, koji drži obema rukama. Sunce zalazi u daljini iznad zamućenih nebodera i gradske rasvete. U dva kruga i preko čitave slike pojavljuje se „67%“, označavajući trajanje baterije. Devojka gleda u svoj Galaxy S10, koji drži obema rukama. Sunce zalazi u daljini iznad zamućenih nebodera i gradske rasvete. U dva kruga i preko čitave slike pojavljuje se „67%“, označavajući trajanje baterije.

Procesor koji prati tvoj korak

Za užurbane dane potreban ti je telefon koji se ubrzava kada ti ubrzaš. Sa do 12 GB RAM memorije3 možeš se pouzdati u to da će Galaxy pratiti tvoj tempo – čak i kada šalješ mejlove, uređuješ dokumente, učestvuješ u video-konferencijama ili radiš sve to istovremeno.

Kolege sede za stolom na sastanku u minimalistički opremljenoj kancelariji obloženoj drvetom. Kolege sede za stolom na sastanku u minimalistički opremljenoj kancelariji obloženoj drvetom.

Ekran koji odgovara tvom pogledu

Infinity-O displej Galaxy telefona4 omogućava ti da vidiš širu sliku, bez ometanja. To znači više prostora za usavršavanje tvog sledećeg remek-dela. Sa dinamičkim AMOLED5 ekranom dobijaš sjajne boje i kontrast pri svakom osvetljenju.

Žena pleše u sumrak Žena pleše u sumrak

Više prostora, onda
kada ti je najpotrebniji

Pozdravi se sa pravljenjem mesta na svom telefonu. Sa većom internom memorijom3 nego ikada pre, imaćeš dovoljno memorije za svoje najveće ideje. Sa ulazom za microSD karticu6 dobijaš proširivu memoriju koja ti omogućava da prenosiš i praviš rezervne kopije podataka tako da ti treba manje vremena za njihovo brisanje.

Na beskonačnom displeju telefona Galaxy vidimo arhivu živopisnih slika. Na beskonačnom displeju telefona Galaxy vidimo arhivu živopisnih slika.

Odbrambena zaštita u
tvom džepu

Tvoj telefon zna sve o tebi, zato učini da postane tvoj privatni trezor. Samsung Knox stvara odbrambenu zaštitu podataka kako bi mogao da radiš više, a da brineš manje. Zahvaljujući naprednom senzoru za otiske prstiju7 i naprednoj tehnologiji za prepoznavanje lica8 dobijaš dvostruku zaštitu za veću privatnost, a štediš i vreme na unošenju lozinke za prijavljivanje na tvoje omiljene stranice.

Na dnu ekrana pojavljuje se reč „Secure“ napisana velikim podebljanim slovima. Slova „C“ i „U“ u reči „Secure“ preklapaju se sa ekranom Galaxy S10 u centralnoj poziciji u dnu naše internet stranice. Iznad dva slova na ekranu telefona vidimo zaštitni amblem. Na dnu ekrana pojavljuje se reč „Secure“ napisana velikim podebljanim slovima. Slova „C“ i „U“ u reči „Secure“ preklapaju se sa ekranom Galaxy S10 u centralnoj poziciji u dnu naše internet stranice. Iznad dva slova na ekranu telefona vidimo zaštitni amblem.

Telefon po tvojoj meri

Novi telefon Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ uz S Pen olovku. Novi telefon Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ uz S Pen olovku.

Galaxy Note10

1Dostupna na Galaxy S10+. Procenjena u odnosu na profil korišćenja prosečnog korisnika. Nezavisno procenjena od strane kompanije Strategy Analytics u periodu od 7. do 25. januara u SAD i Engleskoj uz verzije za preuzimanje pre plasiranja na tržište SM-G970, SM-G973, SM-G975 (128 GB). Stvarni vek trajanja baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
2Wireless PowerShare ograničen na Samsung ili druge brendove pametnih telefona sa WPC Qi bežičnim punjenjem, poput Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch i Galaxy Buds. Možda neće raditi sa određenim dodacima, zaštitama ili uređajima drugog brenda. Može uticati na prijem poziva ili usluge prenosa podataka, u zavisnosti od vašeg mrežnog okruženja. Punjenje baterije iznad 30% koje zahteva PowerShare u pokretu bez potrebe da bude uključen u struju.
3Do 12 GB RAM memorije dostupno samo na keramičkim modelima Galaxy S10+ Performance Edition (12 GB RAM sa 1 TB interne memorije). Kapacitet RAM memorije može varirati u odnosu na model, boju i zemlju.
4Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+ i S10 5G.
5Galaxy S10e, S10, S10+, i S10 5G ekran je sertifikovan za Volumen boje mobilnog telefona 100% od DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives) uz odnos kontrasta 2.000.000:1 od strane VDE Nemačka.
6MicroSD kartica se prodaje odvojeno. Dostupnost može varirati u odnosu na zemlju i proizvođača.
7Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G, A70 i Galaxy Note9
8Dostupno na Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G, A70 i Galaxy Note9