Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

Uvećaj prostor za sveže namirnice

Frižider Samsung RB7300T je novi podpultni zamrzivač sa tehnologijom SpaceMax™ i stoji između zelene biljke i pastelno plavim umivaonicima. Video zatim prikazuje najbolju temperaturu za čuvanje povrća u frižideru kako bi se maksimalno uvećao prostor za sveže namirnice.

Više prostora za sveže namirnice unutra, sa istim besprekornim izgledom spolja

Prostrani frižider standardne dubine i minimalističkog dizajna besprekorno se uklapa u kuhinjski nameštaj i ravnomerno hladi unutrašnjost frižidera od ivice do ivice.

Veliki kapacitet

Više prostora unutra – ista dubina spolja

Tehnologija SpaceMax™

Čuvaj više namirnica u izuzetno velikom frižideru od 385 litara¹ koji je standardne dubine od 600 mm i besprekorno je poravnat sa kuhinjskim elementima. Visokoefikasna izolacija tehnologije SpaceMax™ omogućava da zidovi frižidera budu znatno tanji. Zbog toga može da ima više skladišnog prostora, a da ne štrči izvan postojeće radne površine.

U modernoj minimalističkoj kuhinji, zapremina Samsung frižidera je 385 l, što je za 18 litara više od klasičnog frižidera od 367 l. Frižider Samsung RB7300T sa tehnologijom SpaceMax™ i standardnom dubinom 600 mm duže održava svežinu namirnica i pruža više prostora. U modernoj minimalističkoj kuhinji, zapremina Samsung frižidera je 385 l, što je za 18 litara više od klasičnog frižidera od 367 l. Frižider Samsung RB7300T sa tehnologijom SpaceMax™ i standardnom dubinom 600 mm duže održava svežinu namirnica i pruža više prostora.

Performanse

Čuva svežinu namirnica 2 puta duže

Optimal Fresh +

Uživaj u vrhunskoj fleksibilnosti skladištenja. Kutija „Optimal Fresh +” može da se koristi kao jedna fioka ili da se podeli na dve zone sa različitim temperaturama. Leva strana je hladnija, pa meso i riba mogu da se čuvaju u njoj dvaput duže². Desna je odlična za čuvanje svežine voća i povrća.

Otvara se fioka Samsung frižidera sa dve temperaturne zone, tako da se hrana čuva na različitim temperaturama. Meso se čuva na -1°C, a u drugom odeljku se voće i povrće održava na 1°C. Kada se čuva samo povrće, može da se podesi jedna temperatura za obe zone. Temperatura i veličina fioke Samsung frižidera RB7300T se lako podešavaju. Otvara se fioka Samsung frižidera sa dve temperaturne zone, tako da se hrana čuva na različitim temperaturama. Meso se čuva na -1°C, a u drugom odeljku se voće i povrće održava na 1°C. Kada se čuva samo povrće, može da se podesi jedna temperatura za obe zone. Temperatura i veličina fioke Samsung frižidera RB7300T se lako podešavaju.

Optimalna vlažnost za dugotrajnu svežinu

Humidity Fresh +

Duže čuva originalnu teksturu, miris i ukus osetljivih namirnica. Vlažnost u fioci „Humidity Fresh +” može da se podesi prosto okretanjem komandnog dugmeta. Stvara idealnu sredinu za skladištenje raznog voća i povrća koje ostaje jedro, sveže i sočno.

Vlažnost u Samsung frižideru se lako podešava komandnim dugmetom. Klasičan frižider održava vlažnost do 50%, a u fioci „Humidity Fresh +” vlažnost bude i do 80%. Kupus koji se čuva u klasičnom frižideru postepeno se osuši u roku od 5 dana, dok kupus koji se čuva u fioci „Humidity Fresh +” ostaje svež mnogo duže. Vlažnost u Samsung frižideru se lako podešava komandnim dugmetom. Klasičan frižider održava vlažnost do 50%, a u fioci „Humidity Fresh +” vlažnost bude i do 80%. Kupus koji se čuva u klasičnom frižideru postepeno se osuši u roku od 5 dana, dok kupus koji se čuva u fioci „Humidity Fresh +” ostaje svež mnogo duže.

Sprečava smrzavanje namirnica ne trošeći vreme i energiju

No Frost

Ne gubite vreme i energiju odmrzavajući frižider. Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha da bi održala konstantnu temperaturu koja sprečava stvaranje leda. Uz to, mnogo brže postiže ciljnu temperaturu. Olakšava rad rashladnog sistema koji zato duže traje.

24 časa kasnije, frižider Samsung RB7300T sa tehnologijom No Frost i dalje čuva nesmrznute bobice i sečeno povrće, dok su namirnice u klasičnom frižideru prekrivene injem. 24 časa kasnije, frižider Samsung RB7300T sa tehnologijom No Frost i dalje čuva nesmrznute bobice i sečeno povrće, dok su namirnice u klasičnom frižideru prekrivene injem.

Duže održava svežinu namirnica

Sveobuhvatno hlađenje

Osiguraj pravilno hlađenje hrane – gde god da je. Sveobuhvatno hlađenje ravnomerno hladi svaki odeljak od ivice do ivice. Neprekidno proverava temperaturu i usmerava vazduh kroz strateški postavljene ventilacione otvore. Zato se svaka stvar na svakoj polici hladi efikasno i ostaje svežija.

Frižider Samsung RB7300T sa desertima, pićima i povrćem. Ovaj frižider ima sistem sveobuhvatnog hlađenja koji osigurava neprekidno hlađenje. Video-snimak prikazuje dva grafikona na kojima se vidi promena temperature u frižideru naspram promene spoljne temperature. Spoljna temperatura se menja između 10℃ i 43℃ tokom 6 sati. U tom slučaju temperatura u klasičnom frižideru drastično odstupa za oko 1,3℃, dok u frižideru Samsung RB7300 sa ravnomernim hlađenjem razlika iznosi samo 0,4℃. Frižider Samsung RB7300T sa desertima, pićima i povrćem. Ovaj frižider ima sistem sveobuhvatnog hlađenja koji osigurava neprekidno hlađenje. Video-snimak prikazuje dva grafikona na kojima se vidi promena temperature u frižideru naspram promene spoljne temperature. Spoljna temperatura se menja između 10℃ i 43℃ tokom 6 sati. U tom slučaju temperatura u klasičnom frižideru drastično odstupa za oko 1,3℃, dok u frižideru Samsung RB7300 sa ravnomernim hlađenjem razlika iznosi samo 0,4℃.

¹ Zapremina je različita kod svakog modela.

² Ispitala kompanija kod modela RL38T775CSR i RB34K6252SS. Važi kad se podesi kao režim MAX. Rezultati zavise od stepena svežine pre skladištenja, načina upotrebe i dr. Rezultati su dobijeni analizom broja aerobnih mikroorganizama u uzorcima namirnica nakon čuvanja u ispitivanim uređajima.