Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Vesti o podršci

Samsung preporučuje korišćenje originalnih Samsung delova i dodatne opreme

Mobilni Telefoni
20/11/2019
Samsung preporučuje korišćenje originalne Samsung dodatne opreme za punjenje (npr. punjači, bežične stanice za punjenje, kablovi, adapteri, USB-C, itd.) i baterija da bi se obezbedile optimalne performanse vašeg Samsung proizvoda i bezbednost.

Postoji mnogo falsifikovanih dodataka i baterije za punjenje te dodataka i baterija trećih lica koji nisu dizajnirani prema Samsung specifikacijama tako da mogu da dovedu do problema kod performansa i bezbednosti. Stoga, kada se traži zamena ili dodatna oprema za punjenje, Samsung preporučuje da se koristi originalna Samsung dodatna oprema za punjenje. Gde je to moguće, Samsung savetuje kupcima da posete Samsung Experience Store ili Samsung online prodavnicu ili ovlašćeni servisni centar.

Ako vam je potrebna usluga za Samsung uređaj(e), preporučujemo da posetite ovlašćeni Samsung servisni centar da bi obezbedili da su korišćeni delovi originalni i sertifikovani od strane kompanije Samsung.

Samsung ne može da garantuje bezbednost ne-originalne ili falsifikovane dodatne opreme i baterija. Samsung takođe ne garantuje da ne-originalna ili falsifikovana dodatna oprema i baterije neće da oštete vaš Samsung uređaj.

Dodatne informacije o bezbednom i pravilnom korišćenju Samsung uređaja (uključujući i informacije o punjenju vašeg uređaja) dostupne su u vašem Samsung uputstvu.
Za dodatnu podršku i kontakt, posetite nas na www.samsung.com/support