Hur lägger jag till eller tar bort appar i Samsung Kids?

Ibland behöver du rensa bort en del saker från din enhet för att skapa utrymme för mer Samsung Kids-innehåll eller programuppdateringar. Det är enkelt att när som helst ta bort appar när du vill skapa utrymme. Om du redan har gott om utrymme är det hur enkelt som helst att lägga till appar i Samsung Kids.

Samsung Kids huvudskärm med appar.

Så lägger du till eller tar bort appar i Samsung Kids

Tryck på menyn More (mer) i det övre högra hörnet på skärmen Home (start) och gå till “Edit Home screen” (gör ändringar på startskärmen). Tryck på menyn More (mer) i det övre högra hörnet på skärmen Home (start) och gå till “Edit Home screen” (gör ändringar på startskärmen).

Steg 1. Tryck på menyn More (mer) i det övre högra hörnet på skärmen Home (start) och gå till “Edit Home screen” (gör ändringar på startskärmen).

Ange din PIN-kod. Ange din PIN-kod.

Steg 2. Ange din PIN-kod.

För att lägga till appar trycker du på knappen Add [+] (lägg till) i det övre högra hörnet på skärmen. För att lägga till appar trycker du på knappen Add [+] (lägg till) i det övre högra hörnet på skärmen.

Steg 3. För att lägga till appar trycker du på knappen Add [+] (lägg till) i det övre högra hörnet på skärmen.

Lägg till de önskade apparna. Lägg till de önskade apparna.

Steg 4. Lägg till de önskade apparna.

För att ta bort appar gör du en långtryckning på app-ikonen och trycker på ”Delete” (radera). För att ta bort appar gör du en långtryckning på app-ikonen och trycker på ”Delete” (radera).

Steg 5. För att ta bort appar gör du en långtryckning på app-ikonen och trycker på ”Delete” (radera).

Klicka på knappen ”Save” (spara) för att införa ändringarna. Klicka på knappen ”Save” (spara) för att införa ändringarna.

Steg 6. Klicka på knappen ”Save” (spara) för att införa ändringarna.

Så laddar du ner nya appar

1 Tryck på menyn More (mer) i det övre högra hörnet på skärmen Home (start) och gå till “Parental controls” (föräldrakontroller).
2 Ange din PIN-kod.
3 Välj ”Get more apps for Samsung Kids” (hämta fler appar för Samsung Kids) i menyn ”Parental controls” (föräldrakontroller).
4 Välj de önskade apparna i Galaxy Store och installera dem.

När du har installerat apparna kan du lägga till en ikon på skärmen ”Home” (start) med samma steg som beskrivs ovan.