Jag kan inte ta emot sms från en viss kontakt på min Galaxy S6, vad kan detta bero på?

SMS från en specifik kontakt kan ha hamnat i skräppostinställningarna på telefonen.

För att kontrollera detta, gå in via Meddelanden > Mer > Inställningar  Skräppostfilter > Hantera skräppostnummer > ta bort telefonnumret/kontakten som listas i den menyn.

Skulle man fortfarande uppleva problem så kan det även bero på tillfälliga störningar hos operatören hos dig eller hos den kontakt som försöker skicka meddelanden till dig.

Kontakta din operatören för vidare information.

En annan möjlig orsak  kan vara om avsändaren använder en iphone och har inte har aktiverat "Skicka som sms" inne på meddelandeinställningar i iphonen, då kommer den att försöka skicka via iMessage.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >