Jämförelse mellan Note10 och Note10 Plus

Nya Note10 och Note10+ är båda fantastiska telefoner. Oavsett vilken du väljer så får du en stor skärm, en underbar display, nya funktioner och fantastiska specifikationer. Dock finns det några skillnader, och Note10+ har en del funktioner som inte finns på Note10.

Bild av Note10 och Note10+ sida vid sida

Det bästa med en ny telefon är att upptäcka dess specifikationer. Både Note10 och Note10+ har Dynamiska AMOLED-skärmar och en skärmstorlek på över sex tum. Dock finns det vissa skillnader mellan modellerna, passa på att läsa på om deras specifikationer innan du köper din nya Note10.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Specifikationer

Note10+

Note10

Skärmstorlek

6.8 tum WQHD+ (3040 x 1440) Dynamic AMOLED

6.3 tum FHD+ (2280 x 1080) Dynamic AMOLED

Kamera (B/F)

16 + 12 + 12 MP + ToF / 10 MP

16 + 12 + 12 MP / 10 MP

Batteri

4300mAh

3500mAh

Laddning

25 W med kabel / 45 W med kabel (separat laddare) / 15 W trådlöst

25 W med kabel / 12 W trådlöst

Lagring/Minne

256GB, 512GB / 12GB

256GB / 8GB

Processor

7 nm QC Octa-Core

7 nm QC Octa-Core

Nätverk

4G LTE Cat 20 eller 5G

4G LTE Cat 20

S Pen

Ja + S Pen Air Action

Ja + S Pen Air Action

Mått

162.3 x 77.2 x 7.9mm, 196 g, 5G vikt 198 g

151.9 x 71.8 x 7.9 mm, 167 g

Fingeravtrycksscanner

Ultraljud i skärm

Ultraljud i skärm

Mikrofoner

3 sammanlagt

3 sammanlagt

Det näst bästa med en ny telefon är att upptäcka dess nya funktioner. Note10 och Note10+ har båda flera häftiga funktioner, såsom Dex Live, Luftåtgärder och en IP68 certifiering med mera. Tänk på att Note10+ har vissa funktioner som inte är tillgängliga på Note10.

Tillgängliga på båda telefonerna

Endast tillgängliga på Note10+

* TOF är en typ av djupkamera som kan hitta motivets avstånd och plats mer exakt än någonsin tidigare.