Så här får du ut så mycket som möjligt av Kantpaneler

Kantpaneler är en genvägsflik som finns i alla Galaxy-enheter. Med dem kan du öppna dina favoritappar snabbt och enkelt. Du kan även konfigurera och anpassa Kantpanelerna efter dina önskemål. Nedan kan du läsa mer om hur du kan få ut så mycket som möjligt av detta användbara verktyg.

Vy över Kantpaneler som visas.

Så här aktiverar du Kantpaneler

Du kan aktivera funktionen Kantpaneler från enhetsinställningarna. Tryck på alternativet ”Skärm” och aktivera växlingsknappen ”Kantpaneler”.

Nu kan du svepa åt vänster vid gesttips från din telefonskärm för att öppna Kantpaneler.

Vy över gesttips i Kantpanelerna högst upp till höger efter aktivering.

Du kan ändra ikonerna och apparna som visas i sidopanelarna genom att följa de här stegen:

Steg 1. Gå till enhetsinställningar och tryck på ”Skärm”. Steg 1. Gå till enhetsinställningar och tryck på ”Skärm”.

Steg 1. Gå till enhetsinställningar och tryck på ”Skärm”.

Steg 2. Välj “Kantpaneler” Steg 2. Välj “Kantpaneler”

Steg 2. Välj “Kantpaneler”

Steg 3. Tryck på alternativet ”Paneler” i listan. Steg 3. Tryck på alternativet ”Paneler” i listan.

Steg 3. Tryck på alternativet ”Paneler”.

Steg 4. Välj den flikpanel du vill använda längst upp på skärmen. Steg 4. Välj den flikpanel du vill använda längst upp på skärmen.

Steg 4. Välj den flikpanel du vill använda.

Observera: Du kan även redigera panelen enligt dina önskemål genom att välja ”Redigera”.

Du kan anpassa dina Kantpaneler enligt dina önskemål. När du har valt alternativet ”Kantpaneler” trycker du på ”Handtag”. På den här skärmen kan du anpassa flera aspekter av dina Kantpaneler:

• Position: Du kan välja var gesttipsen i Kantpanelerna ska visas genom att välja ”Vänster” eller ”Höger”.
  • Stil: Välj vilken färg kantpanelerna ska ha.
  • Genomskinlightet: Justera transparensen i Kantpanelernas fält från ”Lågt” till ”Högt”.
  • Storlek: Välj storlek på Kantpanelerna genom att flytta stapeln från ”Liten” till ”Stor”.
  • Bredd: Du kan justera bredden på Kantpanelerna genom att flytta stapeln från ”Tunn” till ”Tjock”.
  • Vibration: Aktivera växlingsknappen om du vill att telefonen ska vibrera när du rör vid handtaget.

Om du vill se nya Kantpaneler förutom standardpanelerna kan du göra det från alternativet ”Paneler”. Tryck på ”Galaxy Store”. Här kan du se nya paneler och inställningar som kan tillämpas på dina Kantpaneler.

Observera: Vissa av dessa Kantpaneler medför en extra kostnad.

Du kan kontrollera den senaste versionen av Kantpaneler i alternativet ”Om Kantpaneler” i inställningarna för Kantpaneler.