Vad är Dubbelbild och hur fungerar den på min Galaxy S9+?

Dubbelbild-funktionen låter dig ta ett Livefokus-foto inzoomat på huvudobjektet sant ett foto med en vidvinkelsbakgrund i en och och samma tagning. När du tar Livefokus-foton (med teleobjektivskameran) så kommer även huvudkameran att ta foton samtidigt.

1 Teleobjektivskamera: användaren kan få objektorienterade och ofokuserade foton (porträtt).
2 Huvudkamera: användare kan få foton innehållande även bakgrunder (porträtt+bakgrund).

Observera: Denna funktion är endast tillgänglig på S9+.

Ta bilderna med dubbelbilds-funktionen?

1 Öppna ”Kamera”.
2 Tryck på ”Livefokus”.
3 Se till att Dubbelbild-funktionen är aktiverad. Både en Livefokusbild och en vanlig bild kommer att sparas.
Se till att Dubbelbild-funktionen är aktiverad. Både en Livefokusbild och en vanlig bild kommer att sparas
4 Tryck på ”Kameraknappen” för att ta ett foto.

Observera: Denna funktion är endast tillgänglig i livefokusläget och användaren kan inte se förhandsgranskningen på huvudkameran när man använder Dubbel.

Visa dubbel-tagna bilder

1 Välj ett foto taget med Dubbelbild-funktionen.
2 Välj ”Vidvinkel” i skärmens överkant för att visa fotot med en vidvinkelsbakgrund.
3 För att återvända till fotot med fokus på huvudobjektet, välj ”Närbild”.
4 För att spara fotot som en annan fil, välj ”Mer” och ”Spara som ny fil”.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.