Vad är Dubbelbild och hur fungerar den på min Galaxy S9+?

Dubbelbild-funktionen låter dig ta ett Livefokus-foto inzoomat på huvudobjektet sant ett foto med en vidvinkelsbakgrund i en och och samma tagning. När du tar Livefokus-foton (med teleobjektivskameran) så kommer även huvudkameran att ta foton samtidigt.

1 Teleobjektivskamera: användaren kan få objektorienterade och ofokuserade foton (porträtt).
2 Huvudkamera: användare kan få foton innehållande även bakgrunder (porträtt+bakgrund).

Observera: Denna funktion är endast tillgänglig på S9+.

Ta bilderna med dubbelbilds-funktionen?

1 Öppna ”Kamera”.
2 Tryck på ”Livefokus”.
3 Se till att Dubbelbild-funktionen är aktiverad. Både en Livefokusbild och en vanlig bild kommer att sparas.
Se till att Dubbelbild-funktionen är aktiverad. Både en Livefokusbild och en vanlig bild kommer att sparas
4 Tryck på ”Kameraknappen” för att ta ett foto.

Observera: Denna funktion är endast tillgänglig i livefokusläget och användaren kan inte se förhandsgranskningen på huvudkameran när man använder Dubbel.

Visa dubbel-tagna bilder

1 Välj ett foto taget med Dubbelbild-funktionen.
2 Välj ”Vidvinkel” i skärmens överkant för att visa fotot med en vidvinkelsbakgrund.
3 För att återvända till fotot med fokus på huvudobjektet, välj ”Närbild”.
4 För att spara fotot som en annan fil, välj ”Mer” och ”Spara som ny fil”.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00