Vad är navigationsfältet och hur använder jag det?

Du kan enkelt navigera mellan olika skärmar och appar genom att använda navigationsfältet i skärmens nederkant. De ”mjuka” knapparna på Galaxy S9 och S9+ erbjuder en smidig och naturlig användarupplevelse och tillåter dig att hitta det du letar efter med ett fåtal knapptryck.

navigationsfältet

Om du skulle vilja gömma eller ta fram navigationsfältet inne i olika appar, följ då stegen nedan.

Visa hemknappen och navigationsfältet.

Hemknappen och Navigationsfältet kan försvinna när man använder vissa appar eller funktioner.

1 För att visa dem, svep från skärmens nederkant och uppåt.
2 Du kan också använda Hemknappen utan att visa navigationsfältet, tryck då bara på området för Hemknappen.
Visa hemknappen och navigationsfältet

Hur man gömmer navigationsfältet när appar används i fullskärmsläge.

Med hjälp av ”Visa/Göm”-knappen på vänster sida av navigationsfältet så kan du ställa in fältet för att vara gömt eller fastnålat på skärmen när du använder appar och funktioner.

På hemskärmen kommer navigationsfältet alltid att visas och ”Visa/Göm”-knappen kommer inte att visas.

Om du vill visa filer eller använda appar i fullskärm, dubbeltryck på ”Visa/Göm”-knappen för att gömma navigationsfältet.

dubbeltryck på Visa/göm-knappen för att gömma navigationsfältet

För att visa navigationsfältet igen, dra då från nederkanten av skärmen och uppåt.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar