Att göra en kanalsökning för Comhem

Tryck 1 , Öppna2 -->  Utsändning --> Autoinställning --> Start.
Sätt antenn till Kabel.
Sätt operatör till ComHem.
Tryck Sök.

Gällande Com Hems stängning av Analog TV hittar du här viktig information och Guider hur du gör inställningar på din TV.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >