Min Smart-fjärrkontroll till min TV (UE40H6475) funkar ej, en knapp funkar av/på-knappen

Eftersom Smart fjärkontrollen kopplas via Bluetooth så behöver man para ihop den med TV'n. Rikta fjärrkontrollen mot TV'n och håll nere knapparna "Guide" och "Return".

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >