Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

´╗┐
Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Meer
Open Galaxy S5 Key Visual

Nuttige software voor mobiele telefoons

De afbeelding 'Nuttige software voor mobiele telefoons' laat een Samsung smartphone en tabet zien.

Haal het meeste uit
uw mobiele telefoon

Vind nieuws over uw mobiele telefoon en download
software-updates en apps. Verder ontdekt u meer
over het delen van muziek, video, afbeeldingen
en foto's tussenuw telefoon en andere apparaten,
zoals uw computer en tv.

Samsung Mobile Phone nieuws

De beste manier om up-to-date te blijven als het gaat om productreleases, software-updates en andere informatie over Samsung Mobile

Samsung GALAXY Tab 2 10.1 update Jelly Bean 4.2.2

Samsung Kies

De afbeelding laat Samsung Kies zien dat het synchroniseren van de data tussen mobiele telefoon en pc gemakkelijk maakt.

Thru Kies software bijwerken

De afbeelding laat Samsung Kies zien, u kunt uw software upgraden via Kies.

S Note

De afbeelding laat S Note

Thru FOTA software bijwerken

De afbeelding laat Samsung FOTA zien, u kunt de firmware van uw smartphone draadloos (Over the Air) upgraden

Samsung SideSync 3.0

De afbeelding laat Sidesync

Samsung Smart Switch

De afbeelding laat Smart Switch

Samsung Kies air

De afbeelding laat Samsung Kies Air zien dat het u gemakkelijk maakt om uw mobiele telefoon te beheren via het web of de mobiele browser via Wi-Fi te gebruiken

Samsung Dive

De afbeelding laat Samsung Dive zien die het u mogelijk maakt uw mobiele telefoon op afstand te bedienen zodat u uw persoonlijke gegevens kunt beschermen en uw verloren telefoon kunt terugvinden

Windows Phone 7

De afbeelding voor Windows Phone 7

Telefoon configureren

De afbeelding laat Samsung producten zien, u kunt WAP, MMS en e-mail configueren voor uw mobiele telefoon

Samsung KiesCast

De afbeelding laat Samsung KiesCast zien. Dit is een podcast applicatie voor een Samsung smartphone

Samsung Apps

De afbeelding laat Samsung Apps zien waarmee u apps kunt vinden en downloaden, inclusief games, nieuws, referenties, sociale netwerken, navigatie en meer