RB6000M BMF Frigorifer me teknologjinë Twin cooling plus, 273 L

RB6000M BMF Frigorifer me teknologjinë Twin cooling plus, 273 L

BRB260178WW/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Freski me lagështirë

Twin cooling plus

Teknologjia Twin Cooling Plus™ krijon temperaturën dhe lagështirën optimale në frigorifer dhe ngrirës. Ajo ftoh secilën ndarje në mënyrë të pavarur dhe parandalon që aromat të përzihen duke përdorur avullues të dedikuar dhe sisteme ftohjeje, prandaj ushqimi qëndron i njomë dhe i freskët për më shumë kohë duke ruajtur shijen dhe aromën natyrale.

Nuk ka më brymë dhe akull

Pa akumulim bryme

Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante në çdo qoshe të frigoriferit, gjë që parandalon akumulimin e brymës dhe akullit. Ajo e arrin gjithashtu temperaturën e synuar shumë më shpejt, rrit rezistencën e sistemit të ftohjes dhe shmang harxhimin e energjisë në shkrirje.

Konvertim me një prekje

CoolSelect Plus

Zona CoolSelect Plus ofron fleksibilitet ideal, sepse ushqime të ndryshme mund të ruhen në temperaturë optimale, në mënyrë që të qëndrojnë më të freskëta dhe të shijojnë më shumë. Me një prekje mund të konvertohet nga frigorifer në ngrirës duke përdorur temperaturat optimale të paracaktuara prej 2°C, -1°C, -5°C ose -23°C~-15.

Kontrollojeni kudo që të jeni

Dongle ready

Është Dongle-Ready*, prandaj mund të kontrolloni se çfarë bën kudo dhe në çdo kohë duke përdorur një Smart Dongle opsional dhe aplikacionin**. Mund të kontrolloni regjimet e saj Rapid Cooling, mund të monitoroni temperaturën dhe të merrni sinjalizime edhe nëse dera lihet e hapur. Madje edhe diagnostikon gabime, prandaj nuk është nevoja të lexoni manualin.

* Shitet veç ** E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

* Shitet veç ** E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

Më inteligjent dhe rezistent

Kompresor me inverter dixhital

Kompresori me inverter dixhital e rregullon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë. Dhe për qetësi të plotë të mendjes, performanca e tij mbështetet me një garanci 10 vjeçare*.

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Arrijeni ushqimin lehtë

Rafti Easy Slide

Për të marrë gjëra në ngrirës shpesh duhet të gjeni rrugën mes pengesave të ushqimeve të tjera, por rafti Easy Slide rrëshqet brenda dhe jashtë. Prandaj, mund të ruani, organizoni dhe arrini ushqimet tuaja të ngrira me më shumë efikasitet – duke gjetur me shpejtësi dhe duke arritur në fund të pajisjes dhe në çdo qoshe, pa "hapësira të papërdorshme".

Specifikimet

 • Totali bruto (litra) 273 ℓ
 • Lloji i ftohjes Twin Cooling Plus
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
 • Gjerësia neto (mm) 540 mm
 • Pesha neto (kg) 72 kg
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 550 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.