RT5000K Frigorifer me teknologji Twin Cooling Plus™, 380L

RT5000K Frigorifer me teknologji Twin Cooling Plus™, 380L

RT38K5530S9/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Freski e mbushur me lagështi nëpër të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon ambient të përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit të freskët në frigorifer, me 70% lagështi, në krahasim me 30% në modelin tradicional TMF. Në këtë mënyrë ai i mban ushqimet e freskëta gjatë një periudhe të gjatë kohore pa i tharë ato.

Freski e mbushur me lagështi nëpër të gjithë frigoriferin Freski e mbushur me lagështi nëpër të gjithë frigoriferin

* Bazuar në testimet e brendshme në krahasim me modelet Samsung RT22SCSW2 dhe RT5000K.

Ushqim i ngrirë shumë i shijshëm pa erë të pakëndshme

Sistemi Twin Cooling Plus™ ftoh pjesët e pajisjes veçanërisht për të parandaluar erërat e pakëndshme që kalojnë nga frigoriferi në ngrirës. Kështu, ushqimi i ngrirë ruan shijen shijen e tij origjinale.

Ushqim i ngrirë shumë i shijshëm pa erë të pakëndshme Ushqim i ngrirë shumë i shijshëm pa erë të pakëndshme

5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Siguron hapësirë shumë të mirë fleksibël për magazinim. Thjeshtë transformoni ngrirësin në frigorifer për të ruajtur gjithë ushqimin e freskët që dëshironi të magazinoni për stinë të ndryshme ose për raste të veçanta. Ose aktivizoni regjimin Fikur* për të ruajtur energjinë, në varësi të specifikimit.

5 regjime konvertimi sipas kërkesës 5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Prodhon akull dhe ftoh pijet

Pajisja me shpejtësi sjell ajër shumë të ftohtë për ngrirje ose ftohje të shpejtë. Me shtypjen e butonit, funksioni Power Cool ftoh shpejt ushqimin dhe pijet, ndërsa funksioni Power Freeze është i përshtatshëm për ngrirje ose ngurtësimin e ushqimit të ngrirë dhe për përgatitjen e akullit.

Prodhon akull dhe ftoh pijet Prodhon akull dhe ftoh pijet

Punon pa zhurmë për një kohë më të gjatë dhe përdor më pak energji

Teknologjia e inverterit digjital përshtat automatikisht shpejtësinë e kompresorit në 7 nivele në varësi të temperaturës së duhur për ftohje. Për këtë arsye ai konsumon më pak energji, ul zhurmën në minimum dhe konsumohet më pak për të siguruar performancë afatgjatë.

Punon pa zhurmë për një kohë më të gjatë dhe përdor më pak energji Punon pa zhurmë për një kohë më të gjatë dhe përdor më pak energji

E mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Mbrojtja antibakteriale e mban higjienën e frigoriferit të pastër. Ajri kalon përmes filtrit me karbon aktiv, dhe për këtë është vazhdimisht i sterilizuar dhe pa erë të pakëndshme, kurse rrjeti antibakterial mënjanon bakteret.

E mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët E mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Pamje e qartë e të gjitha gjërave brenda

Ndriçimi me llamba LED me efikasitet të lartë është më i hollë, më i ftohtë dhe më efikas nga pikëpamja energjetike se ndriçimi tradicional. I vendosur në pjesën e sipërme dhe anash, ndriçon shumë bukur çdo kënd, duke ofruar shikim më të qartë.

Pamje e qartë e të gjitha gjërave brenda Pamje e qartë e të gjitha gjërave brenda

Specifikimet

  • Total neto (litra) 384 ℓ
  • Bruto Total (Liter) 397 ℓ
  • Gjerësia Net (mm) 675 mm
  • Net Rasti Lartësia me varen (mm) 1785 mm
  • Thellësia net me dorezën (mm) 668 mm
  • Pesha neto (kg) 67 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.