Cilat janë funksionet e S Pen kur lidh Note9 tim me një ekran?

Note9 S Pen mund të përdoret si një telekomandë për shkak të lidhjes me Bluetooth.
 

Lidhni pajisjen tuaj celular me një ekran të jashtëm si për shembull monitor ose televizor, për t’i përdorur këto funksione. Mësoni si të lidhni Note9 tuaj me një ekran duke përdorur DeX.

Hyrje nga distanca përmes Bluetooth

Përmirësoni cilësinë e prezantimeve tuaja duke kontrolluar ekranin me butonin S Pen. Falë funksionit Bluetooth të S Pen, ju mund ta përdorni atë për të kaluar nga një rrëshqitëse në tjetrën ose për të luajtur apo ndalur video dhe muzikë vetëm me një klikim të thjeshtë.

Shtypni butonin S Pen për të luajtur dhe për të bërë pauzë

Veç kësaj, ju keni opsionin për t’i personalizuar funksionet e butonit S Pen nëpërmjet cilësimeve. Zgjidhni veprimet që doni të kryeni, siç është hapja e aplikacioneve dhe skedarëve duke mbajtur poshtë butonin S Pen.

 

Zbuloni si t’i personalizoni cilësimet e telekomandës të butonit S Pen.

Mbani shënim: Rrezja e funksionit të telekomandës në S Pen është deri në 10 metra. Rrezja mund të ndryshojë në varësi të rrethanave dhe aplikacioneve.

Përdoreni si një bllok vizatimi/bllok shënimesh

1 Lidhni Galaxy Note9 me një ekran duke përdorur DeX Cable, përshtatës ose DeX Pad.
2

Zgjidhni Kalo në ekranin pasqyrë.

3 Hapni një aplikacion vizatimi, si PENUP, dhe filloni të vizatoni apo shkruani në ekranin tuaj të Galaxy Note9. Shënimet tuaja dhe pamjet pasqyrohen në ekranin e lidhur.
Pasqyrim i vizatimit në ekran

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj