Si të bëj portrete duke përdorur Fokus Live në Galaxy S9+?

Veçoria Fokus Live i jep mundësi kamerës të kapë subjektin dhe sfondin veçmas, kështu mund të bëni foto me fokusin te subjekti, ose madje të modifikoni një foto nga Galeria.

Si të bëni një foto duke përdorur Fokus Live

Ju lutemi vini re: Për rezultat më të mirë, subjekti duhet të pozicionohet në një distancë midis 1 dhe 1.5 m nga lentja e kamerës. 

1 Hapni aplikacionin "Kamera" dhe zgjidhni "Fokus Live" në ekran.
2 Rregulloni nivelin e turbullimit duke lëvizur shiritin e rregullimit të fokusit.
Si te bej portrete duke perdorur Fokus Live ne Galaxy S9 plus

Si të modifikoni një foto duke përdorur Fokus Live

Gjithashtu mund të ndryshoni nivelin e turbullimit të një fotoje të bërë me veçorinë Fokus Live.

1 Zgjidhni një foto të bërë me veçorinë Fokus Live nga Galeria, pastaj shtypni “Rregullo turbullimin e sfondit”.
Si te bej portrete duke perdorur Fokus Live ne Galaxy S9 plus
2 Tërhiqni shiritin e fokusit të sfondit për të rregulluar nivelin e turbullimit, dhe pastaj shtypni ikonën e kontrollit për të ruajtur foton.
Si te bej portrete duke perdorur Fokus Live ne Galaxy S9 plus

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni