Истечен

Сервисна промоција: Уживајте дома, ние доаѓаме кај Вас!

Го продолживме работното време на сервисниот тим за да не морате да
се грижите околу поправката на телевизорот или уредите на бела техника. На Ваш повик сервисниот тим на Samsung доаѓа кај Вас, и тоа во работни денови од 8 дo 20 ч, a во тек на викендот од 10 дo 17ч.

Важи од 01/06/2020 до 30/06/2020

Уживајте во времето поминато дома и не грижете се, дури и во случај на потреба за поправка на Вашиот Samsung телевизор или уредите на бела техника. Со желба Вашето корисничко искуство со уредите на Samsung да го подигнеме на уште повисоко ниво, ние доаѓаме кај Вас, тогаш кога Вам Ви одговара. Затоа го продолживме работното време на сервисниот тим за домашни интервенции на Samsung , кој овозможува закажување на доаѓањето во текот на работните денови од утро до вечер, како и во тек на викендот!Работното време на сервисерите кои доаѓаат во домашни интервенции е во работните денови, од понеделник до петок, во период од 8 дo 20 ч, a во сабота од 10 дo 17 ч. Последен дневен термин за доаѓање на сервисниот тим во работните денови е дo 19 ч. Домашните интервенции на овластениот сервисер на Samsung можете да ги договорите со повикување на сервисна поддршка на 00389 23 207 777. За доаѓање во тек на викендот, потребно е да ја договорите интервенцијата најдоцна во петок до 14 ч.


*Промоцијата важи во подрачјето на Република Северна Македонија од 01.06. до 30.06.2020 година.
**Промоцијата важи за сите уреди бела техника, освен за правосмукалки и микробранови печки кои не се вградени.
***Корисникот може да побара домашна интервенција во тек на викендот, доколку телефонски се договори најдоцна во петок до 14 ч. Сите барања за домашни интервенции кои ќе бидат примени по тоа време, ќе бидат префрлени за во понеделник.