RS8000 Фрижидер со технологија Twin Cooling Plus

RS68N8240WW/EF

The item is in the cart.

Голем капацитет

SpaceMax Technology™

Сочна свежина

Twin Cooling Plus™

210 ℓ

Нето за замрзнувач (литри)

407 ℓ

Нето за фрижидер (литри)

Голем капацитет

SpaceMax Technology™

Фрижидерот Samsung RS8000 нуди повеќе простор за складирање благодарејќи на технологијата SpaceMax Technology™ што обезбедува дополнителен внатрешен простор без зголемување на надворешните димензии (100 l повеќе од конвенционалниот модел).

Голем капацитет

* Тестирано на моделите Samsung RS68N83*/RS68N82* во споредба со моделот RSA1UHMG

Сочна свежина

Twin Cooling Plus™

Обезбедува храната да остане посочна и посвежа двојно подолго*. Twin Cooling Plus™ ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот со помош на независно ладење. Подобро ја чува храната и го штити нејзиниот вкус спречувајќи мешање на мирисите.

Сочна свежина

*Нивото на свежина се базира врз резултатите од тестот SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH* Тестирано на моделите RS6*N8* во споредба со конвенционалните модели RSA1U*

Врвна свежина

Прецизно ладење

Подолго ги чува свежината, вкусот и текстурата на храната. Независните ладилници во секој оддел рамномерно го ладат секој агол. Напредната изолација ги намалува промените на температурата, без оглед на тоа колку надворешноста е топла или ладна. Технологијата на дигиталниот инвертор, исто така, има способност да ја почувствува и прецизно да ја контролира температурата.

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

Врвна свежина

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

Елегантен и беспрекорен дизајн

Рамна врата

Обезбеди му на својот дом елегантен и беспрекорен изглед што го одржува моментниот тренд за едноставен стил. Има изразено убава врата и вградени рачки. Нема да бидат истакнати ниту да изгледаат како вишок.

Елегантен и беспрекорен дизајн

Едноставна и беспрекорна дозерка и дисплеј

Минимална дозерка и скриен дисплеј

Едноставен начин да изгледаш и да останеш во тренд. Минималната дозерка и скриениот дисплеј го дополнуваат минималистичкиот дизајн на предниот дел. Дозерката е беспрекорно вклопена во вратата, па лесно може да добиеш разладена вода или мраз. Другите контроли се дискретно скриени внатре, но лесно се достапни.

Едноставна и беспрекорна дозерка и дисплеј
  • 210 ℓ Нето за замрзнувач (литри)
  • 407 ℓ Нето за фрижидер (литри)
  • 912 mm Нето ширина (cm)
  • 1780 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 118 kg Нето тежина (кг)
  • Twin Cooling Plus Тип на ладење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена