Истечен

Важи од 01/07/2020 до 31/07/2020

Со купување на фрижидер Samsung RS8000 го добивате на подарок Tefal Wizzo сојузникот за подготвување на храна во кујна. Комбинација на овие уреди ќе го поедностави и олесни вашиот живот во кујна. 


Samsung RS8000 се издвојува со своите иновативни карактеристики. Со помош на SpaceMax™ технологија нуди повеќе простор  за внатрешно складирање на храна без зголемување на надворешните димензии, односно 100 литри повеќе од конвенционалните модели. Елегантен и модерен дизајн многу лесно се вклопува во секој кујнски ентериер. Рамната врата на фрижидерот и вградените рачки, кои не се истурени и не изгледаат како вишок, даваат префинет и беспрекорен изглед кој го одразува моменталниот тренд за едноставен стил. Малиот дозатор и скриениот дисплеј го употполнуваат минималистичкиот дизајн на предниот дел на фрижидерот. Дозаторот овозможува брзо и лесно да пристапите до расладена вода или мраз.

 
Најважно е храната во фрижидерот да остане свежа. Twin Cooling Plus™ технологијата го овозможува токму ова и ги чува вашите намирници двојно поефикасно од конвенционалните фрижидери. Оптимизацијата на температурата и влажноста во фрижидерот и замрзнувачот се постигнува со помош на независно ладење. Повеќе свежина и прецизно ладење го чуваат вкусот и текстурата на храната, со спречено мешање на миризбите на намирниците. 


Кога ќе дојде на ред подготвување на храна Wizzo кујнскиот робот ќе ви биде вистински асистент и вистински сојузник во подготвување на совршени јадења. Рецептите кои отсекогаш ви биле мистерија сега ќе станат реалност. Со помош на сите додатоци кои ги користи овој робот за подготвување на храна секој специјалитет ќе ви биде едноставен за подготвување, а успехот е загарантиран. Wizzo лесно се вклопува во секоја кујна. Со задниот дел на апаратот без проблем се приспособува кон сите места во кујната без оглед на ограниченоста на просторот.


Промоцијата трае од 1.7.2020 до 31.7.2020 година. За да го остварите правото на подарок, потребно е да се регистрирате најдоцна 30 дена од датумот на издавањето на сметка со испраќање на следните податоци на e-aдреса ce.promo@samsung.com: име, презиме, е-адреса, домашна адреса (заради доставување на подарокот), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот.


Деталите и условите на промоцијата можете да ги најдете тука и тука.

Елегантен фрижидер

RS8000 - ја чува свежината на храната

Samsung RS8000 внесува свежина во Вашата кујна. Чувањето храна на едно место никогаш не било полесно. Елегантен и модерен дизајн на фрижидерот се вклопува во секој кујнски ентериер. Современиот начин на живот бара најквалитетна технологија. Со SpaceMax и Twin Cooling Plus технологии добивате фрижидер од најнова генерација кој го штеди вашиот животен простор и најдобро ги чува вашите намирници.