Last ned manual

Spesifikasjoner

Gear IconX (SM-R150)

Tilkobling
  • USB-versjon USB 2.0
  • Bluetooth-versjon Bluetooth v4.1
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, HFP
  • PC-synk. Gear IconX PC Manager
Generell informasjon
  • Farge Black, Blue, White
  • Compatible Specification of Smartphone Android 4.4 ↑, 1.5GB ↑
  • Package Contents Charging Case, Earbuds, Eartips(S, M, L), Quick Start Guide, USB Connector, USB Cable, Wingtips(S, M, L)
Minne
  • Tilgjengelig minne* (GB) 3.5 GB
  • Number of Songs Up to 1000
Sensorer
Accelerometer, HR Sensor
Fysisk spesifikasjon
  • Earbud Dimension (HxWxD) 18.9 x 26.4 x 26.0 mm
  • Earbud Weight 6.3 g
  • Case Dimension (HxWxD) 30.3 x 92.0 x 35.3 mm
  • Case Weight 52 g
  • Durability Splash Resistant (P2i Nano Coating)
Batteri
  • Battery Capacity (Earbud) 47 mAh
  • Battery Capacity (Case) 315 mAh
  • Number of Charges Up to 2 Times
  • Standalone Music Play Up to 3.8 Hours
  • Standalone Music Play with Workout Up to 3.4 Hours
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) Up to 1.6 Hours
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) with Workout Up to 1.5 Hours
Lyd og video
  • Lydformat MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
  • Number of MIC (per Earbud) 2 EA
Tjenester og programmer
  • Voice Guidance Chinese Cantonese, Chinese Mandarin, Dutch, English(US, UK), French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese(Latin), Russian, Spanish(Latin, Spain), Turkish
  • Data Measured Calories Burned, Distance, Duration, Heart Rate, Speed

Brukbare Linker

Andre mykvare verktøy og serviser

• Samsung Kies

Samsung Kies kopler mobiltelefonen til PCen, noe som gjør det lettere for deg å synkronisere data mellom enheter og finne nye apper.

• Samsung Members

Få direktestøtte, tips, diagnostikk og svar for å få din Galaxy i best mulig stand.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kobler datamaskinen.

• Samsung Dive

Samsung Dive er en tjeneste der du kan administrere telefonen eksternt hvis du har forlagt den eller den er blitt stjålet

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER