Zabava

Kako HDR menja tvoj način igranja igrica

Savladaj kašnjenje prikaza ali i neprijatelje dok igraš igrice kod kuće.

Igranje je na vrhu liste najzabavnijih stvari koje možeš da radiš kod kuće. Ali, zamisli da si na korak od osvojanja virtuelnog sveta i da odjednom prikaz na ekranu počne da kasni. Naprežeš oči da vidiš šta se to pomalja iz mraka. U gejmingu sve zavisi od tehnologije. Pravi gejming televizor može da te prenese sa kauča u neki sasvim drugačiji svet. Pokazaćemo ti šta je to čime i hardver i softver Samsung HDR televizora omogućavaju da uroniš u svet novih iskustava i kako ti daju punu podršku tokom igranja.

Jasne i čiste slike na kojima ti ni prijatelj, ni neprijatelj neće promaći

Otkrij grafiku omiljene igrice i postani deo njene verne akcione scene. HDR televizori pružaju širok spektar realističnih boja i kontrasta koji oživljavaju svaki kadar. Igranje je još uzbudljivije kada čak i u tamnim scenama jasno i oštro vidiš sve detalje. Ali, ne radi se samo o fenomenalnim bojama. Na velikom ekranu tankih ivica videćeš baš celu scenu igrice tako da ti ništa i, što je još važnije, niko ne promakne.

TV koji u korak prati igricu

Prikaži svoj način igranja u najboljem svetlu na gejming televizoru čiji učinak može da se meri sa tvojim. Uoči suptilne i prikrivene pokrete da možeš brzo i instinktivno da odreaguješ. Zahvaljujući izuzetno malom kašnjenju ulaznog signala i ultrabrzom pomeranju prikaza, svaka akcija se odvija tečno i prirodno, bez žrtvovanja finesa. Sada, sa preciznim tajmingom rezervisanim samo za najbolje, možeš da pobediš sve neprijatelje.

Jedno lako i zgodno povezivanje

Uz lako povezivanje konzole celo tvoje iskustvo igranja je još lepše. One Connect Box uređaj je jednostavan, uredan način povezivanja konzole sa tvojim Smart televizorom. Funkcija Autodetekcije prepoznaje povezane konzole i njima se lako upravlja pomoću One Remote Control daljinskog upravljača. Sve što treba da uradiš je da odabereš svoju sledeću avanturu na konzoli po svom izboru i uroniš u igru samo jednim dodirom na dugme.

Doživi svaku igru baš onako kako je zamišljena

Igraj omiljene onlajn igre na velikom ekranu uz izvanredno jasnu sliku. Na Samsung Smart TV-u, svaka igra je prepuna zadivljujućih detalja i živopisnih boja. Zakorači u svet senzacionalne scenografije i fantastične grafike igara poput Red Dead Redemption 2 zahvaljujući kvalitetnom ekranu.
Sem toga, specijalne funkcije igranja razvijene u saradnji sa kompanijom Xbox osiguravaju nenadmašne performanse i nezaboravan doživljaj.*

Kao ilustracija malog kašnjenja ulaznog signala i funkcije FreeSync kod QLED televizora, prikazane su dve identične scene igranja jedna do druge. Korisnik prolazi kroz drevne ruševine pokušavajući da ukloni neophodne ciljeve. U sceni „veliko ulazno kašnjenje”, korisnik ne pogađa cilj zbog dužeg vremena reagovanja. U sceni „malo ulazno kašnjenje”, korisnik pogađa cilj zbog kraćeg vremena reagovanja i jasnijeg i bržeg prikaza slike. Kao ilustracija malog kašnjenja ulaznog signala i funkcije FreeSync kod QLED televizora, prikazane su dve identične scene igranja jedna do druge. Korisnik prolazi kroz drevne ruševine pokušavajući da ukloni neophodne ciljeve. U sceni „veliko ulazno kašnjenje”, korisnik ne pogađa cilj zbog dužeg vremena reagovanja. U sceni „malo ulazno kašnjenje”, korisnik pogađa cilj zbog kraćeg vremena reagovanja i jasnijeg i bržeg prikaza slike.

Spremi se za potpuno novo iskustvo

U jedinstvu spoja najvećih rezolucija (4K, a sada 8K), HDR tehnologija i stopostotna vidljivost boja, Samsung televizori te prenose u bilo kom trenutku na mesto odakle kreće tvoja naredna gejming avantura. Istraži skrivene svetove, povećaj skor loptom brzom poput munje i pobedi neprijatelje u epskoj pucačini. Kad god poželiš dobru zabavu kod kuće, igraj igrice na televizoru koji je spreman za akciju.

Prelaziš na sledeći nivo?

Doživi jake kontraste, oštre detalje i neprimetno povezivanje na drugačiji način.

Pročitaj sada ove priče

*Television gaming features co-developed by Samsung and Xbox are only available on Samsung QLED TV models.

** Compatible devices only.

*** All devices must be on the same network and Internet connection is required.

**** Smart service and GUI(Graphic User Interface) may vary by model and region.

***** The availability of third party services and content is subject to change without notice.

****** Images are simulated and for illustration purposes only. The appearance and design specifications which is not affecting to product performance are subject to change without notice.

******* Auto recognition between mobile phone and TV may vary depending on the mobile device. For mobile devices that do not support auto recognition, open the SmartThings app on your mobile to begin set-up.