Kako koristiti olovku S Pen Pro na mobilnom uređaju Galaxy Z Fold4?

Jedna od glavnih karakteristika mobilnog uređaja Galaxy Z Fold4 je da se može koristiti sa olovkom S Pen Pro. Između ostalog možete da crtate ili pišete na najudobniji i najdinamičniji način.

Prikaz olovke S Pen Pro i mobilnog uređaja Galaxy Z Fold4

Olovku S Pen Pro možete brzo i lako da povežete sa vašim mobilnim uređajem Galaxy Z Fold4 i da radite sve što ste ikada želeli.

Možete da pravite beleške, crtate, uređujete i još mnogo toga. Takođe možete lako da ga delite putem veze Bluetooth sa svojim drugim uređajima, a dugo trajanje baterije će vam omogućiti da još više stvarate.

Olovke S Pen kompatibilne su sa mobilnim uređajem Galaxy Z Fold4

Kako biste iz svakodnevice izvukli maksimum, tu su dve verzije olovke S Pen koje možete da koristite na svom mobilnom uređaju Galaxy Z Fold4.

  • Izdanje S Pen Fold:

Ova olovka S Pen ima vrh od 1,5 mm koji pruža osećaj pisanja na papiru. Međutim, ovaj uređaj ne podržava funkciju uparivanja, niti podržava uparivanje Bluetooth, tako da funkcija bežičnog upravljanja nije dostupna.

  • S Pen Pro:

Kod ovog uređaja dostupna je funkcija Bluetooth. Pored toga postoji i mogućnost prebacivanja sa jednog povezanog uređaja na drugi jednostavnim pritiskom na dugme. Olovka S Pen Pro takođe pruža mogućnost jednostavnog punjenja pomoću tehnologije USB tipa C.

Još jedna prednost olovke S Pen Pro je mogućnost brzog i lakog lociranja preko aplikacije SmartThings, kao i kod drugih uređaja Samsung kao što su Galaxy Buds2 Pro ili novi Galaxy Watch5.

Imajte u vidu: Da biste koristili S Pen olovku na Galaxy Z Fold 4 uređaju, prvo morate da promenite režim na Z Fold. Koristite režim S Pen olovke na drugim telefonima ili tabletima.

        

Izdanje S Pen Fold

S Pen Pro

Funkcija podrške S Pen

Pisanje olovkom S Pen

Pisanje olovkom S Pen, daljinsko upravljanje i upravljanje pokretom ruke, pronalaženje olovke, prebacivanje uređaja.

Funkciju Air Action podržavaju samo uređaji Galaxy Z Fold3, Z Fold4, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, 10 +, 20, 20 Ultra, Galaxy Tab S6, S7+, S7 FE, koji podržavaju One UI 3.1 ili noviji.

Veličina (mm)

(Š × V × D)

7,7 × 132,1 × 7,4

9,5 × 171,04 × 9,14

Masa (g)

6,7

13,8

Baterija / Metod punjenja

Nije podržano.

Punjenje 30 mAh / USB-C

Bluetooth

Nije podržano.

5.0

Uparivanje

Nije podržano.

Podržano.

Pronalaženje olovke

Nije podržano.

Podržano.

Imajte u vidu: Svi uređaji zahtevaju prijavu u nalog Samsung da bi se povezali sa olovkom S Pen Pro.

Novu olovku S Pen Pro možete da povežete sa telefonom tako što ćete pritisnuti i držati dugme za povezivanje tri sekunde dok svetleća dioda ne zatreperi. Zatim u iskačućem prozoru prikazanom na vašem mobilnom uređaju Galaxy Z Fold4 izaberite dugme „Poveži”.

Olovka S Pen Pro ima tri različita dugmeta:

Prikaz S Pen Pro olovke sa označenim dugmadima S Pen Pro.

① Dugme Pen

② Dugme Poveži

③ Dugme Promena režima

Jedna od sjajnih stvari u vezi sa olovkom S Pen Pro je to što možete da je koristite u dva različita režima u zavisnosti od povezanog uređaja. Dakle, možete odabrati ili režim S Pen ili Z Fold.

Ako želite da aktivirate režim S Pen, dugme za promenu režima prevucite prstom nalevo.

Imajte u vidu: Da biste koristili S Pen olovku na Galaxy Z Fold 4 uređaju, prvo morate da promenite režim na Z Fold. Koristite režim S Pen olovke na drugim telefonima ili tabletima.

Prikaz olovke S Pen Pro sa pokretom prevlačenja dugmeta za promenu režima nalevo za aktiviranje režima S Pen

Ako želite da aktivirate režim Z Fold, dugme za promenu režima prevucite prstom nadesno.

Prikaz olovke S Pen Pro sa pokretom prevlačenja nadesno na dugme za promenu režima za aktiviranje režima Z Fold.

Ako izgubite olovku S Pen Pro:

Otvorite aplikaciju SmartThings. → Izaberite Uređaji → Izaberite registrovanu olovku S Pen Pro. → Pronalaženje uređaja → Proverite lokaciju olovke S Pen Pro.

Prikaz ekrana funkcije Pronalaženje u aplikaciji SmartThings sa označenom ikonom lokacije S Pen Pro.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window