Kako rešiti probleme sa povezivanjem S Pen olovke

S Pen olovka je specijalno nalivpero koje je ekskluzivno za Galaxy seriju i dizajnirano je da vam pomogne da u potpunosti uživate u svojim Samsung uređajima. Integrisana je u uređaj, tako da uvek možete da kreirate, skicirate, dizajnirate ili zapisujete beleške dok ste napolju. Povremeno možete da primetite da S Pen olovka usporeno radi ili da gubi vezu sa uređajem. Evo kako rešiti probleme sa povezivanjem koji mogu da spreče neometan rad S Pen olovke.

Prikaz osobe koja koristi S Pen olovku na Galaxy uređaju.

S Pen olovka ne može da se poveže

Ako S Pen olovka ne može da se poveže na Galaxy uređaj:

1 Utvrdite da li koristite odgovarajuću S Pen olovku za svoj Galaxy uređaj. S Pen olovke se razlikuju u zavisnosti od Galaxy uređaja koji imate. Ne mogu se međusobno menjati i postoji mogućnost da neće raditi na nepodržanim uređajima.
2 Ponovo povežite i resetujte S Pen olovku putem ovih koraka:
Prikaz početnog ekrana Galaxy telefona sa pokretom prevlačenja nadole. Prikaz početnog ekrana Galaxy telefona sa pokretom prevlačenja nadole.

Korak 1. Na početnom ekranu, prevucite nadole na tabli sa obaveštenjima.

Prikaz table sa obaveštenjima sa dodirnutom porukom „S olovka je isključena“. Prikaz table sa obaveštenjima sa dodirnutom porukom „S olovka je isključena“.

Korak 2. Dodirnite obaveštenje za vezu sa S Pen olovkom.

Prikaz obaveštenja „Ubacite S olovku u telefon“. Prikaz obaveštenja „Ubacite S olovku u telefon“.

Korak 3. Ponovo ubacite S Pen olovku prema uputstvima na ekranu.

Prikaz poruke o potvrdi „S olovka je povezana“. Prikaz poruke o potvrdi „S olovka je povezana“.

Korak 4. Sačekajte da se na telefonu pojavi poruka o potvrdi.

Da biste resetovali S Pen olovku:

Prikaz početnog ekrana sa istaknutom ikonom Podešavanja. Prikaz početnog ekrana sa istaknutom ikonom Podešavanja.

Korak 1. Na početnom ekranu idite na Podešavanja.

Prikaz menija Podešavanja sa istaknutom opcijom „Napredne funkcije“. Prikaz menija Podešavanja sa istaknutom opcijom „Napredne funkcije“.

Korak 2. Pidite nadole i izaberite „Napredne funkcije“.

Prikaz ekrana „Napredne funkcije“ sa istaknutom „S Pen olovkom“. Prikaz ekrana „Napredne funkcije“ sa istaknutom „S Pen olovkom“.

Korak 3. Izaberite opciju „S olovka“.

Prikaz ekrana „S Pen olovka“ sa istaknutom opcijom „Radnje u vazduhu“. Prikaz ekrana „S Pen olovka“ sa istaknutom opcijom „Radnje u vazduhu“.

Korak 4. Izaberite opciju „Radnje u vazduhu“.

Prikaz ekrana „Radnje u vazduhu“ sa istaknutom ikonom za još opcija. Prikaz ekrana „Radnje u vazduhu“ sa istaknutom ikonom za još opcija.

Korak 5. Dodirnite ikonu za još opcija.

Prikaz ekrana „Radnje u vazduhu“ sa istaknutom opcijom „Resetuj S olovku“ u gornjem desnom uglu ekrana. Prikaz ekrana „Radnje u vazduhu“ sa istaknutom opcijom „Resetuj S olovku“ u gornjem desnom uglu ekrana.

Korak 6. Dodirnite „Resetuj S Pen olovku“.

Ako imate problema sa povezivanje i nakon resetovanja S Pen olovke, ponovo pokrenite telefon ili tablet. Ponovno pokretanje uređaja može da reši sve probleme i da pomogne u ponovnom povezivanju S Pen olovke.

Napomena: Izlaganje magnetnim ili metalnim predmetima, kao i maskama i zaštitama za ekran drugih proizvođača, može da dovede do problema sa S Pen olovkom. Vodite računa da vaše maske ili zaštite za ekran budu čiste, u dobrom stanju i odobrene od strane kompanije Samsung.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window