Upoznajte se sa najneometanijim prikazom na ekranu od 120 Hz na Galaxy Note20 Ultra

AMOLED ekran omogućava unapređen užitak svojim korisnicima tokom čitanja članaka, gledanja filmova i igranja igara. Svakako vam sa ponosom predstavljamo inovativni ekran uređaja Galaxy Note20 Ultra sa inteligentnom neometanošću i naprednom vidljivošću. Pogledajte sažetak osnovnih istaknutih funkcija uređaja Galaxy Note20 Ultra u nastavku.

Uživajte u inteligentnoj neometanosti


Dinamički ekran AMOLED 2X na uređaju Galaxy Note20 Ultra omogućava vam da uživate u sadržaju u najboljem formatu inteligentnom promenom brzine osvežavanja u zavisnosti od situacija. Možete da doživite dinamičko podešavanje brzine osvežavanja na osnovu sadržaja u kom uživate. Brzina osvežavanja odnosi se na broj osvežavanja ekrana u svakoj sekundi, tako da što je veća brzina osvežavanja, brži je odziv ekrana. Galaxy Note10 je imao podršku samo za brzinu osvežavanja od 60 Hz, dok Galaxy Note20 Ultra podržava maksimalnu brzinu osvežavanja od 120 Hz da bi se maksimalno povećao neometan prikaz na ekranu. Unapređena stopa osvežavanja ekrana omogućava jasniji i neometaniji prikaz prilikom igranja igara sa brzom akcijom i gledanja video-sadržaja. Poređenje ekrana od 60 Hz i 120 Hz navedeno je u nastavku. 

poređenje ekrana u Hz

Ekran se više puta osvežava kada gledate animacije supervisokog kvaliteta, a osvežava se manji broj puta kada čitate članke koji ne zahtevaju veliku brzinu osvežavanja. 

Kako da podesite stopu osvežavanja


Možete da izaberete adaptivnu brzinu osvežavanja koja dostiže 120 Hz i standardnu brzinu osvežavanja koja dostiže 60 Hz. Ako izaberete standardnu brzinu osvežavanja, možete da imate duži radni vek baterije. Stoga se preporučuje da koristite standardnu brzinu osvežavanja u normalnim situacijama da sačuvate bateriju.

Korak 1. Na ekranu Podešavanja dodirnite Ekran i zatim izaberite Glatki pokreti.
Korak 2. Izaberite željenu opciju.

Glatki pokreti

Napomena: 

  • Nije moguće podesiti glatke pokrete na veliku brzinu osvežavanja od 120 Hz u sklopu režima rezolucije ekrana WQHD+ ili režima uštede energije. 
  • Snimci ekrana uređaja i meni mogu se razlikovati u zavisnosti od modela uređaja i verzije softvera.

Napomena: Ekran od 120Hz dostupan je samo na Galaxy Note20 Ultra 5G i Note20 Ultra.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama