Šta se promenilo sa opcijom Sinhronizacija sa OneDrive-om u aplikaciji Galerija?
Opcija Sinhronizacija sa OneDrive-om u Samsung aplikaciji Galerija više nije dostupna. Ako ste koristili ovu opciju za čuvanje fotografija i video snimaka na OneDrive-u, nema razloga za brigu. Sve vaše postojeće fotografije i video snimci ostaju bezbedni na OneDrive-u, a za nove fotografije i video snimke i dalje možete da pravite sigurnosne kopije pomoću aplikacije OneDrive.
Kada je ukinuta opcija Sinhronizacija sa OneDrive-om u aplikaciji Galerija?
Sinhronizacija Galerije sa Microsoft OneDrive-om ukinuta je 30. septembra 2026. godine. Veza između vašeg Microsoft naloga i Samsung naloga je takođe uklonjena.
Šta se desilo sa fotografijama i video snimcima koji su već sačuvani na OneDrive-u?
Ništa nije obrisano. Fotografije i video snimci sačuvani na OneDrive-u putem Sinhronizacije sa OneDrive-om ostaju na OneDrive-u i možete ih videti u aplikaciji OneDrive. Ako želite kopije fotografija i video snimaka na svom uređaju, možete ih preuzeti iz aplikacije OneDrive.
Video sam obaveštenje „Sinhronizacija sa OneDrive-om uskoro prestaje“ u aplikaciji Galerija. Šta treba da uradim?
Ovo obaveštenje vas je upozorilo na ukidanje opcije Sinhronizacija sa OneDrive-om. Vaše fotografije i video snimci na OneDrive-u nisu obrisani. Da biste nastavili da pravite sigurnosne kopije novih fotografija i video snimaka, dodirnite Saznaj više u obaveštenju, zatim izaberite Sigurnosna kopija kamere u aplikaciji OneDrive i pratite uputstva na ekranu. Ovu opciju možete i da podesite ručno prateći korake u nastavku.
Kako mogu da pravim sigurnosne kopije fotografija i video snimaka nakon što je ova opcija ukinuta?
Možete i dalje da pravite sigurnosne kopije fotografija i video snimaka sa svog uređaja na OneDrive koristeći opciju Sigurnosna kopija kamere u aplikaciji OneDrive.
Mogu li da pravim sigurnosne kopije fotografija iz drugih foldera na OneDrive?
Da. Osim fotografija snimljenih kamerom, možete da pravite sigurnosne kopije i slika sačuvanih u drugim folderima, kao što su folderi povezani s društvenim mrežama i aplikacijama za obradu fotografija.
- Uključite opciju Kategorizuj da bi fotografije ostale u originalnim folderima.
- Isključite opciju Kategorizuj da bi sve fotografije bile sačuvane u folderu Camera Roll.
Zahvaljujemo na povratnim informacijama
Odgovorite na sva pitanja.
Code to Open Chat Window