Galaxy Tab S8 Ultra vs. S8+ vs. S8

Galaxy Tab S8, Tab S8+ och Tab S8 Ultra

Läs vår jämföreslse mellan Galaxy Tab S8Galaxy Tab S8+ och Galaxy Tab S8 Ultra inklusive teknisk information*. Välj en av följande kategorier och bekanta dig med specifikationerna för varje surfplatta.

Allmän information    Skärm & Kamera    Lagring    Mer information

Observera: För optimal visning av tabellerna använder du din smartphone i liggande läge.

Allmän information

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Mått (LxBxH)

165.3 x 253.8 x 6.3 mm

185 x 285 x 5.7 mm

208.6 x 326.4 x 5.5 mm

Batteri

Ej-uttagbart,

8000 mAh

Ej-uttagbart,

10,090 mAh

Ej-uttagbart,

11,200 mAh

Operativsystem

Android 12 (One UI 4.1)

Vikt

507 g / 503 g

572 g / 567 g

728 g / 726 g

SIM-kort

Nano SIM (4FF) ¹, Enkelt (SIM + microSD)

Tillgängliga färger

Gold, Graphite, Pink, Silver

Graphite

Skärm & Kamera

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Skärmupplösning

2560 x 1600 pixel (WQXGA)

2800 x 1752 pixel (WQXGA+)

2960 x 1848 pixel (WQXGA+)

Skärmstorlek

27.81 cm / 11 tum

(Mätt diagonalt i hel rektangel)

31.50 cm / 12.4 tum
(Mätt diagonalt i hel rektangel)

36.99 cm / 14.6 tum

(Mätt diagonalt i hel rektangel)

Skärmtyp

TFT

Super AMOLED

Super AMOLED

Frontkamera (Selfie)

12 megapixel

12 MP (ultravidvinkel, F2.4)

12 MP (vidvinkel, F2.0 bländare)

12 MP (ultravidvinkel, F2.4)

Huvudkamera

13 megapixel (vidvinkel, F2.0 bländare)

6 megapixel (ultravidvinkel, F2.2 bländare)

Lagring

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Minne

8 GB

12 GB / 16 GB

Lagring²

128 GB (fri tillgång till ca 100 GB)

256 GB (fri tillgång till ca 219 GB)

256 GB (fri tillgång till ca 205 GB) /

512 GB (fri tillgång till ca 456 GB)

Utökning av minnet

microSD™ (upp till 1TB)

Mer information

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Specialfunktioner

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad högtalare med Dolby Atmos

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad högtalare med Dolby Atmos

Dual frontkamera

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad högtalare med Dolby Atmos

Dual frontkamera

Dual frontkamera

Stöds inte

Stöds inte

USB 3.2 Gen 1 (Typ-C)

Processortyp

1x 3.0 GHz, 3x 2.5 GHz, 4x 1.8 GHz; Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450), Octa-core, 64-bit, 4nm

Snabbladdning³

Ja. Supersnabb laddning (45W)

Skydd mot damm/vatten

(IP-certifiering)

Inget skydd

¹     Endast tillgängligt för modeller med 5G (SM-X706B, SM-X806B and SM-X906B).

²     Det egentliga internminnet som är tillgängligt på enheten är mindre än det angivna totala internminnet på grund av den nödvändiga minneskapaciteten för operativsystemet och den programvara som krävs för att använda enheten. Tillgängligt internt enhetsminne kan variera beroende på vilken nätverksleverantör som används och kan ändras med programvaruuppgraderingar.

³     Endast tillgänglig med den medföljande Samsung snabbladdaren eller beställs separat (beroende på modell). Värdena kan variera beroende på laddningsnivå, konfiguration på din enhet, miljöförhållanden och användande.

* Alla specifikationer och beskrivningar på denna sida kan skilja sig från de faktiska specifikationerna och beskrivningarna för produkten. Samsung förbehåller sig rätten att göra ändringar i detta dokument och de produkter som beskrivs i det när som helst och oavsett anledning. All funktionalitet, alla egenskaper, specifikationer, användargränssnitt och annan produktinformation i detta dokument, inklusive men inte begränsat till produktfördelar, design, pris, komponenter, prestanda, tillgänglighet och produktegenskaper kan ändras utan föregående meddelande när som helst.

Information från och med februari 2022 - Med reservation för fel och ändringar - All information är utan garanti.

Observera: För ytterligare teknisk information besök produktsidan för respektive modell. För att göra detta välj ett av följande alternativ.

Så använder du Samsung Members-appen

Om du har problem med din Samsung-mobil, surfplatta eller annan bärbar enhet kan du skicka frågor till oss genom Samsung Members-appen. Läs mer om hur man rapporterar fel.